msotiroff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жриците на любовта?
Collapse
X
-
Kay_ написа:Такава скара, че после 2 години мед ти носят на вратата...така и трябва, гледам и ти си ТърновчеА за меда, аз го нося, щото бащата във Велико Търново е пчелар. Ама не го продавам, само се подарява
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Абе, Весо, що не одиш да си легаш при съпругата, ми още пишеш тук?Аз с тази мед се обърках. За медта ли говорите или за меда? Щото одеве, от предишния пост на Весо разбрах, че като такова, таковата, некви мангали му носят мед на вратата. Скрап, бакър. Обърках се тотално. Някой да цитира водещия пост, моля!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
style34 написа:msotiroff написа:Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стиска.Моите извинения, но има "такива" момичета*, които обръщат повече внимание на здравето си и са по чистоплътни от половината "неизпаднали" и "чистолюбиви" мъжленца... А и все пак всичко опира до желания, които са в повече на някои, а на други клонят към нула...* Разбира се не по улиците, освен ако не е наказана Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
veselin10 написа:Kay_ написа:Такава скара, че после 2 години мед ти носят на вратата...така и трябва, гледам и ти си ТърновчеА за меда, аз го нося, щото бащата във Велико Търново е пчелар. Ама не го продавам, само се подарява
Мани ти майтапа...ама може ли да те помоля нещо. Понеже рядко се прибираме до ВТ, а жената само ми мърмори за червен лук...та ако се прибираш близкия месец вземи една връзка ще се видим после да ти го платя
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Семейството остава без пари. Жената казва на мъжа си:- Ще отивам на Околовръстното да заработя.Мъжът:- Добре, аз ще ти бъда сутеньор.Така и направили. Жената стои край пътя, мъжът седи в храстите. Спира един автомобил.Шофьорът пита:- Колко?Жената:- Почакай секунда! - и бяга в храстите при мъжа си - Васе, той ме пита ,,колкоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
msotiroff написа:Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стискаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Венко, гумичка и за 3лв. не пази от горепосочените. Виж, от СПИН и трипер може и да предпазва, но от доста предавани по полов път гадини не предпазва. Помня, че един прияттел докато се оттърве от някакви брадавици не искаше и да се здрависва дори. А никога не си е лягал с труженичка, но явно някоя от не-труженичките си е играла с някой, който явно е бил моментно "изпаднал". Друг мой приятел без да е правил през живота си анален секс се беше заразил с някаква простотия, която се предавала само при анален такъв... от гаджето си.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Airfan написа:msotiroff написа:Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стиска.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Пак се повтарям, че никъде не съм писал за циганки, било то от Скобелева майка или от Лъвов мост... Има момичета, които се изследват всеки ден и са изключително чисти, за тях се плаща скъпо и не могат да си позволят да заразят някой патрон, щото лошо се пише на всички около нея... Май говорим за различни неща... Ми то и сьомгата е риба, и цацата е риба... Дай сега цацата като е гадна да отричаме всичко що е риба...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
@msotiroff: Тя темата тръгна от магистралните труженички. Тия високоплатените си знаят цената - дори има обяви в нета - 300кинта/час само с презерватив, без презерватив не се практикува, ограничения за доста неща и не си ляга с всеки имащ 300кинта, а само ако мине фейс контрола.Но пък в живота всичко си има цена - почти съм сигурен, че ако се назове правилната цифра няма мадама, която да откаже. Но съм почти сигуренSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
msotiroff написа:Пак се повтарям, че никъде не съм писал за циганки, било то от Скобелева майка или от Лъвов мост... Има момичета, които се изследват всеки ден и са изключително чисти...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар