Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жриците на любовта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

msotiroff написа:
    Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стиска.
    На теб като ти стиска, с некъпана разпоретина дето е изяла още 5 патки в последните 2 часа ли ще се прежалиш... Човек... не го вярвам.

Коментар

Kay_ написа:
      Такава скара, че после 2 години мед ти носят на вратата...така и трябва, гледам и ти си Търновче
      Не търновче, а Болярин(синя кръв ми тече кат се порежа) А за меда, аз го нося, щото бащата във Велико Търново е пчелар. Ама не го продавам, само се подарява
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Абе, Весо, що не одиш да си легаш при съпругата, ми още пишеш тук?Аз с тази мед се обърках. За медта ли говорите или за меда? Щото одеве, от предишния пост на Весо разбрах, че като такова, таковата, некви мангали му носят мед на вратата. Скрап, бакър. Обърках се тотално. Някой да цитира водещия пост, моля!
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

style34 написа:
          msotiroff написа:
          Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стиска.
          Или пък... просто сме гнусливи, грижа ни е за здравето ни и... не сме толкова изпаднали. Ся кво да направя, че няма да ми е кеф да ч*кам няква вмирисана ц*ганка???Приемете го, че някои хора имат по-високи критерии от вашите.
          Някъде да съм споменавал вмирисани циганки Моите извинения, но има "такива" момичета*, които обръщат повече внимание на здравето си и са по чистоплътни от половината "неизпаднали" и "чистолюбиви" мъжленца... А и все пак всичко опира до желания, които са в повече на някои, а на други клонят към нула...* Разбира се не по улиците, освен ако не е наказана Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Моля да се обосновавате и със снимков материал, че взе да ми доскучава Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

veselin10 написа:
              Kay_ написа:
              Такава скара, че после 2 години мед ти носят на вратата...така и трябва, гледам и ти си Търновче
              Не търновче, а Болярин(синя кръв ми тече кат се порежа) А за меда, аз го нося, щото бащата във Велико Търново е пчелар. Ама не го продавам, само се подарява
              Мани ти майтапа...ама може ли да те помоля нещо. Понеже рядко се прибираме до ВТ, а жената само ми мърмори за червен лук...та ако се прибираш близкия месец вземи една връзка ще се видим после да ти го платя
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Семейството остава без пари. Жената казва на мъжа си:- Ще отивам на Околовръстното да заработя.Мъжът:- Добре, аз ще ти бъда сутеньор.Така и направили. Жената стои край пътя, мъжът седи в храстите. Спира един автомобил.Шофьорът пита:- Колко?Жената:- Почакай секунда! - и бяга в храстите при мъжа си - Васе, той ме пита ,,колко
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

msotiroff написа:
                  Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стиска
                  Вярваш, че една гумичка за 50 ст. те защитава 100 % от СПИН, сифилис, трипер, хламидии? И това те прави куражлия?
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Венко, гумичка и за 3лв. не пази от горепосочените. Виж, от СПИН и трипер може и да предпазва, но от доста предавани по полов път гадини не предпазва. Помня, че един прияттел докато се оттърве от някакви брадавици не искаше и да се здрависва дори. А никога не си е лягал с труженичка, но явно някоя от не-труженичките си е играла с някой, който явно е бил моментно "изпаднал". Друг мой приятел без да е правил през живота си анален секс се беше заразил с някаква простотия, която се предавала само при анален такъв... от гаджето си.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Airfan написа:
                      msotiroff написа:
                      На теб като ти стиска, с некъпана разпоретина дето е изяла още 5 патки в последните 2 часа ли ще се прежалиш... Човек... не го вярвам.
                      Ако види труженичките на Скобелева Майка- после може и куршум да си лее...
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Пак се повтарям, че никъде не съм писал за циганки, било то от Скобелева майка или от Лъвов мост... Има момичета, които се изследват всеки ден и са изключително чисти, за тях се плаща скъпо и не могат да си позволят да заразят някой патрон, щото лошо се пише на всички около нея... Май говорим за различни неща... Ми то и сьомгата е риба, и цацата е риба... Дай сега цацата като е гадна да отричаме всичко що е риба...
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

@msotiroff: Тя темата тръгна от магистралните труженички. Тия високоплатените си знаят цената - дори има обяви в нета - 300кинта/час само с презерватив, без презерватив не се практикува, ограничения за доста неща и не си ляга с всеки имащ 300кинта, а само ако мине фейс контрола.Но пък в живота всичко си има цена - почти съм сигурен, че ако се назове правилната цифра няма мадама, която да откаже. Но съм почти сигурен
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                            Но пък в живота всичко си има цена - почти съм сигурен, че ако се назове правилната цифра няма мадама, която да откаже. Но съм почти сигурен
                            Ето това е истината.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

msotiroff написа:
                              Пак се повтарям, че никъде не съм писал за циганки, било то от Скобелева майка или от Лъвов мост... Има момичета, които се изследват всеки ден и са изключително чисти...
                              Няма такива, които се изследват всеки ден, това са пълни глупости. Няма да им останат вени и кръв, ако го правят всеки ден. А и дори да го правят, пак не е гаранция. Конкретно СПИН - най-опасната от всички болести, предавани по полов път, може да бъде с много дълъг инкубационен период. И с много дълъг период след заразата, през който период в кръвта ще се образуват антитела, които ще доведат до положителен тест. "Чистата" мацка може месеци наред да сее зараза, докато при някое от редовните изследвания разбере, че е носител на ХИВ вируса.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Реално знам от тях, че ходят през 3-4 месеца, или половин година на изследване. Бе добре е да спреш и да те секне някоя за 10 минути и да си хванеш пътя.
                                Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
                                X