Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жриците на любовта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виждам, че има доста моралисти и хора избягали от въпроса ми. Явно е от миналата и сегашна ера. Една активна тема намерих преди време за тези неща (не магистралки), но в друг сайт - Цъкни тукПонеже не ги обичате тези преживявания по пътя, ви намерих нещо за поръчване и на място.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

ще ме уморите
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        ще ме уморите
        Ele, все към тая тема те тегли нещо, що така?

Коментар

Щото е просташка.

Коментар

ele написа:
            Щото е просташка.
            Съгласен.
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

От едно невинно питане стана "искрено и лично"
              punto HGT

Коментар

За всяко питане има отговор.Иначев темата могат да се видят 3 лагера.1. Големите моралисти. Вероятно поради факта, че половинките или децата четат форума, са абсолютно против подобни извращения, като да топнат чушката в манджата на някоя магистрална прелест.2. Големите отворковци, които си мислят, че като ти се яде манджа, ако ще и от рошава гарга да е, трябва да се дегустира3. Тия, дето гледат сеир, щото знаят, че предните две групи послъгват, къде малко, къде повече.

Коментар

Абе ele, бъди от точка 3. "искренно и лично"Мъжки форум сме, все пак. Не сме Бг.мама. Макар, че... и аз показвах козунаци. Ма мога го. Затова.Та, друг случай, истински.Пътувам към Враца и на Ботевград, широкото, а там стоят винаги. Едни две си висят и говорят. И ме пропускат. Не ме отразяват. Бипнах им аз и знаете ли кво стана? Едната, по-дебелата, но не по-красивата си вдигна пуловера над главата. Разкошни цици имаше. Колкото и бързо да карах ги запомних. Разкош. Е... не спрях. Жалко. Пропуснати ползи...
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

jenshen73 написа:
                    кроко61 написа:
                    Който на млади години дава пари за п..ка на стари дава дупе за хляб. Фолклор!!!
                    Ей ся искам някой тука от форума с ръка на сърцето да каже, че е попадал на мацка, която му е пуснала само заради сините му очи и без никакви разходи по цялото удоволствие. И приключвам с темата и фолклора по нея.
                    В интерес на истината съм със сини очи. Имам спомен за две които без каквото и да било са ме "изчуквали". Още няколко ми се въртят в главата, но там нямам спомен дали не съм ги черпил питие и затова казвам 2
                    jenshen73 написа:
                    @Бо такова животно нема, нема и да има. Не и по нашите ширини. Щото ако има такваз бачкерка, като се прибере дома последното нещо в главата и ще е точно па за това. Вярно, че хора всякакви, но... пусто, все не съм попадал на такава..., че съм търсил - не съм, може и да има бели лястовици, знам ли?
                    Ще се наложи отново да те контрирам. Това нещо го има и към днешна дата. Айшето ходи на работа а Манго се изпиня по цял ден. На аванс и заплата ако не даде парите и се почва бой, бой и само бой

Коментар

ele написа:
                      За всяко питане има отговор.
                      И най-големия глупак може да зададе въпрос, на който и най-умния да неможе да отговори. /народна мъдрост/
                      ele написа:
                      Иначев темата могат да се видят 3 лагера.1. Големите моралисти. Вероятно поради факта, че половинките или децата четат форума, са абсолютно против подобни извращения, като да топнат чушката в манджата на някоя магистрална прелест.2. Големите отворковци, които си мислят, че като ти се яде манджа, ако ще и от рошава гарга да е, трябва да се дегустира3. Тия, дето гледат сеир, щото знаят, че предните две групи послъгват, къде малко, къде повече.
                      колкото до групите, аз мисля че липсва една към която бих се причислил - за мен това е просто отвръщение, спирането за пътна любов. Как мога да имам доверие на такива "каки" относно хигиена и здравословно състояние! Здравето и оная ми работа не съм ги намерил на пътя.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Аз не се причислявам към нито една категория.Отделно от това, че е глупаво да категоризираш и подреждаш хората по някакъв признак или белези е и ненужно. Всеки човек е индивидуален.Освен това причините мъж да потърси такъв вариант може да ги разбере само мъж Жените защо се пънете да анализирате изобщо Да не говорим, че ако мъжът е семеен и прибегне до такъв вариант, то това говори много лошо за половинката му. Не е редно да се търси вина само едностранно Имам такива приятели и ги разбирам, въпреки че не одобрявам действията им, но аз не одобрявм и много други неща, така че...В заключение искам да напиша, че колкото и да се опитва Еле или някоя друга жена да категоризират и анализират - няма да им се получи
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Все едно мъжете да се опитват да анализират или още по-лошо да разбират женските виждания и мисли.

Коментар

ele не е просто жена. Тя може всичко. Тя е най-малко вселенски ум.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              ele не е просто жена. Тя може всичко. Тя е най-малко вселенски ум.
                              Ако добавиш още нещо, ще уцелиш десетката Като опре до долния мозък, всякаква индивидуалност умира

Коментар

Самият факт, че абсолютизираш автоматично те отвежда в графата - грешни твърдения Това е основен принцип във всичко!
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                                X