Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жриците на любовта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За жриците на любовта?

Спирал съм на такива жрици на любовта, но чак сега си зададох въпроса какво ще стане ако дойде патрулката там дето я плюща?Има ли някакъв закон или глоби за такива неща? Какво може най-лошо да ми се случи? Могат ли да ме задържат? Някой наясно ли е с тези неща? Когато пътувам сам и видя някоя някак не мога без да спра за поне една с*****.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

хаха колега, много добре казано :D, съжалявам, не мога да ти дам отговор, но най-лошото е да хванеш нещо от нея :D. Дано в твоя край са по-хубави... :D
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Задължително трябвая да имаш винетка, защото "Глобата за липсата на стикер варира между 300 и 3000 лв, в зависимост от тонажа на автомобила." Другото което съм гледал по телевизията и много ме учуди е че полицаите казват, че и на калъп да ги хванат нищо не можели да направят.Казвали били че се обичат, а пък мъжа имал да и връща пари. Прибирали ги в районното ама само девойките до колкото разбрах. За кво са им в районното и кво ги правят там не казаха, при положение че проституцията не е незаконна, а само сводничеството било.
      Bravo JTD 105 '98

Коментар

GaTio2 написа:
        хаха колега, много добре казано :D, съжалявам, не мога да ти дам отговор, но най-лошото е да хванеш нещо от нея :D. Дано в твоя край са по-хубави... :D
        Че те и по твоя край има читави бройки И ще ги карате да си носят медицинския картон
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

За един депутат от СДС навремето се говореше, че си носил шише ракия в депутатския мерцедес и ги карал да се жабуркат за дезинфекция преди с ... та.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

S_BANKOV написа:
            GaTio2 написа:
            Че те и по твоя има читави бройки И ще ги карате да си носят медицинския картон
            хаха, явно като пътуваш вечер са по-хубави, през деня като ги забележа как да спра :D?! А за медицинския картон не е лоша идеята
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
              S_BANKOV написа:
              GaTio2 написа:
              Че те и по твоя има читави бройки И ще ги карате да си носят медицинския картон
              хаха, явно като пътуваш вечер са по-хубави, през деня като ги забележа как да спра :D?! А за медицинския картон не е лоша идеята
              Пак няма гаранция.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хм, освен раздели Бензин, Дизел и прочее, да не се наложи да се прави и раздел Венерически
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Извинявайте, но пък винаги съм се чудил, колко трябва да е закъсал един мъж за да спре на такива "стопаджийки" Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Re: Има ли глоби ако те пипнат с жрица?

qnkov написа:
                    Когато пътувам сам и видя някоя някак не мога без да спра за поне една с*****.
                    Добре, че не ти се налага да пътуваш по моя маршрут... че са на всеки километър. И не са циганки. Не ги знам българки ли са, румънки ли са, сръбкини ли са (никога не съм спирал), но не са черни.

Коментар

Re: Има ли глоби ако те пипнат с жрица?

Immortal написа:
                      Не ги знам български ли са, румънки ли са, сръбкини ли са (никога не съм спирал), но не са черни.
                      Това го казваш само заради това че и госпоицата чете тука, нали.. Иначе темата просто кърти мивки!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

NikMar написа:
                        Извинявайте, но пък винаги съм се чудил, колко трябва да е закъсал един мъж за да спре на такива "стопаджийки" Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
                        абе не е много да ти кажа, веднъж с едно старо гадже пътуваме към нашите и аз предната вечер съм се напил като за последно и в процеса на изтрезняване возеике се на задната седалка и виждайки няколко девойки на пътя Плевен - Бяла заявавям " Душа сега ако бях сам щях да спра и да се почерпя една кака". Минавайки покрай поредната девойка, мойта шофьорка спира и вика искаш аз да те почерпя и вика каката към колата. Е вярвайте ми изтрезнях на момента.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

NikMar написа:
                          Като знам, че до преди малко е лапала маса чурки направо ми идва да се издрайфам, не знам за друго.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Отдалеч плашещи, отблизо стряскащи ама си има клиентела...Често засичам закъсали да спират при тях и това, че само тираджиите се възползват от услугите е някакъв мит Жена ми пък им обръща повече внимание отколкото аз, голям мерак има да им свири с клаксона :D
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Чисто информативно, може ли да кажеш какви са тарифите? Винаги ми е било любопитно.
                              Един за всички, всички за мен

Коментар

Working...
                              X