Спирал съм на такива жрици на любовта, но чак сега си зададох въпроса какво ще стане ако дойде патрулката там дето я плюща?Има ли някакъв закон или глоби за такива неща? Какво може най-лошо да ми се случи? Могат ли да ме задържат? Някой наясно ли е с тези неща? Когато пътувам сам и видя някоя някак не мога без да спра за поне една с*****.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жриците на любовта?
Collapse
X
-
Задължително трябвая да имаш винетка, защото "Глобата за липсата на стикер варира между 300 и 3000 лв, в зависимост от тонажа на автомобила." Другото което съм гледал по телевизията и много ме учуди е че полицаите казват, че и на калъп да ги хванат нищо не можели да направят.Казвали били че се обичат, а пък мъжа имал да и връща пари. Прибирали ги в районното ама само девойките до колкото разбрах. За кво са им в районното и кво ги правят там не казаха, при положение че проституцията не е незаконна, а само сводничеството било.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
GaTio2 написа:хаха колега, много добре казано :D, съжалявам, не мога да ти дам отговор, но най-лошото е да хванеш нещо от нея :D. Дано в твоя край са по-хубави... :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
За един депутат от СДС навремето се говореше, че си носил шише ракия в депутатския мерцедес и ги карал да се жабуркат за дезинфекция преди с ... та.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
S_BANKOV написа:GaTio2 написа:хаха колега, много добре казано :D, съжалявам, не мога да ти дам отговор, но най-лошото е да хванеш нещо от нея :D. Дано в твоя край са по-хубави... :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:S_BANKOV написа:GaTio2 написа:хаха колега, много добре казано :D, съжалявам, не мога да ти дам отговор, но най-лошото е да хванеш нещо от нея :D. Дано в твоя край са по-хубави... :Dпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Извинявайте, но пък винаги съм се чудил, колко трябва да е закъсал един мъж за да спре на такива "стопаджийки" Yellow_Flash_Colorz_PDT_33FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Има ли глоби ако те пипнат с жрица?
qnkov написа:Когато пътувам сам и видя някоя някак не мога без да спра за поне една с*****.
Коментар
-
Re: Има ли глоби ако те пипнат с жрица?
Immortal написа:Не ги знам български ли са, румънки ли са, сръбкини ли са (никога не съм спирал), но не са черни.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
NikMar написа:Извинявайте, но пък винаги съм се чудил, колко трябва да е закъсал един мъж за да спре на такива "стопаджийки" Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
NikMar написа:Извинявайте, но пък винаги съм се чудил, колко трябва да е закъсал един мъж за да спре на такива "стопаджийки" Yellow_Flash_Colorz_PDT_33The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Отдалеч плашещи, отблизо стряскащи ама си има клиентела...Често засичам закъсали да спират при тях и това, че само тираджиите се възползват от услугите е някакъв мит Жена ми пък им обръща повече внимание отколкото аз, голям мерак има да им свири с клаксона :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар