NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За жриците на любовта?
Collapse
X
-
style34 написа:NikMar написа:колкото до групите, аз мисля че липсва една към която бих се причислил - за мен това е просто отвръщение, спирането за пътна любов. Как мога да имам доверие на такива "каки" относно хигиена и здравословно състояние! Здравето и оная ми работа не съм ги намерил на пътя.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:мислех да не пиша но..........единия се отвръщава,другия е гнуслив третия не знам си какъв,а всички като отидете на дискотека/заведение и заговорите/почерпите момиче и то си легне с вас след 1ч нищо ви няма даже се хвалите-точно тук идва важния момент:с какво тя е по различна от тази на магистралата и щом за 1ч от запознанството си е легнала с теб?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Мда... всичко опира до жената отсреща - ако е бяла и хваща окото ще и спрете ли на магистралата?А ако е мургавелка, която взима 300 кинта/час, само щото е с хубаво тяло, хубава мутра и акъл в главата - ще я "уважите" ли? Щото за 300кинта/час гаранция, че не лапа инструменти през пет минути.Явно къде по-важното е, да е от дискотеката, че по-надеждно... Смях в залата. Винаги когато ходим към Бургас - се оглеждаме с жената да видим "матряла" - и на отиване и на връщане. Понякога "хващат" око, понякога си ги коментираме с жената кой ще е толкоз изпаднал. Самият аз не бих спрял за никакво удоволствие при такива, но и аз познавам хора, които са спирали, а имам и приятел, който беше редовен при една дето "чакаше" пред варненския НАП. И да вметна за мен не хигиената, а здравословното състояние е по-важно. Тя може и прясно изкъпана и стерилизирана да е (да се е изжабурила със водка примерно), но ... някак си дори с гума им нямам вяра на тия...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:nsn написа:мислех да не пиша но..........единия се отвръщава,другия е гнуслив третия не знам си какъв,а всички като отидете на дискотека/заведение и заговорите/почерпите момиче и то си легне с вас след 1ч нищо ви няма даже се хвалите-точно тук идва важния момент:с какво тя е по различна от тази на магистралата и щом за 1ч от запознанството си е легнала с теб?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Колега,склонен съм да вярвам че 100% от форума имаме добра лична хигиена........Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
nsn написа:Колега,склонен съм да вярвам че 100% от форума имаме добра лична хигиена,но нужно ли е да се хвалим с това? Все пак това е необходимост,а не прищевка.Да разбирам ли че тази от дискотеката,ако те завлече в тоалетната няма да свършиш работа,защото не се е подмила и че никога няма да правиш тройка или да паркираш в задния двор,защото ще си нарушиш високата лична хигиена?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
От сега виждам след време темата " За жриците на любовта?-част 2 "Ама много лесни ги изкарахте момичетата по заведенията...кажете ги тия дискотеки и аз да ходя там И аз ги заглеждам и наистина има и симпатични. Направи ми веднъж впечатление ( към Враца пътувах ), че 8 и нещо сутринта си бяха там....ама къде 18:00 вече ги нямаше. Явно и те са на работно време. Сигурно по- късно пак се появяват. А преди години работех на Сливница и Опълченска...там след 6 вечерта..циганките никнат като гъби. Даже веднъж се прибираме с един колега с неговата кола и тя угасна ( Самара). Тия момичета като припнаха към нас....ама не искаха да бутнат колатаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
veselin10 написа:nsn написа:Колега,склонен съм да вярвам че 100% от форума имаме добра лична хигиена........VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
veselin10 написа:nsn написа:Колега,склонен съм да вярвам че 100% от форума имаме добра лична хигиена........ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
msotiroff написа:Аз пък мисля, че повечето "гнусливи", повечето дето се "отвращават" и "не до там изпадналите"........... просто не им стиска.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар