Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минавайки на зелено, ме удариха, и ми писаха акт - Отцепена
Collapse
X
-
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
vgeorgiev написа:Това, че полицаите си използват неписаните привилегии.... винаги е било така и така ще бъде.punto HGT
Коментар
-
И аз имах една случка с патрулка на световара при Мото Фое...карам си аз и ми свети зелено.От ляво на мен идва патрулка и на 5метра преди кръстовището пусна лампите и мина на червеносамо аз си знам как ги разминах тогава...Иначе всички хулите полицайте...я си представете,че вие сте полицай,пожарникар,военен и др. разбира се,чевсички нарушаваме закона както аз така и вие.Какво ще направите ако ви спрат за нарушение за което ще ви вземат точки и парички?Нима на драго сърце ще кажете "Да колега в нарушение съм пишете ми акт"....няма такъв човек...НЯМА...Аз се дразня повече на това,че ония малоумници в парламента имат имунитет! Но това е друга тема.Успех колега дано правдата възтържествува! И да,по-добре е да се пише грамотно!
Коментар
-
veskobravo написа:...Иначе всички хулите полицайте...... И да,по-добре е да се пише грамотно!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Доколкото светофара е спорна ситуация, аз имах едно време случай, в който ме удари излизащ от улица със знак СТОП, а аз на улица с предимство.И след съответните парични трансфери от ръка на ръка, пак мен изкараха виновен.Но случаят е стар и няма какво да го коментираме.Само да се разбере силата на парите.
Коментар
-
Наскоро едно аверче имаше такова изживяване, другия беше почнал да твърди че светофара е бил негово зелено, имал и двама в колата си свидетели, нашия си траел и като дошли куките извадил картата от видеорегистратора, и през телефона си е показал записа, ония са се осрали яко......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Да ви кажа ли според мен защо са се случвали подобни случки,случват се и ще се случват в бъдеще?!Защото ,когато се случи подобен инцидент НИКОГА няма свидетели,които са неутрални. АМА НИКОГА!!!И за пример ще ви дам мой колега...Та кара си нашия в колата ,заедно с баща си(бивш военен,ако има значение) и стават неволни свидетели на ПТП,сериозно нагънати ламарини,уж без пострадали. Колегата тръгва да отбива встрани,за да види дали има нужда от помощ,а до него баща му го удря през ръцете със изречението : "Карай бе,да не искаш да си губим тука времето и да ни взимат за свидетели. Карай си по пътя,нищо не си видял." Ето това изречение вярвам,че ще ви даде отговор на въпроса "ЗАЩО?" . Сигурен съм,че е имало свидетели,който са погледали сеира и после са си "били камшика". И преди да коментирате,се замислете ВИЕ в такава ситуация,как сте постъпвали
Аз съвсем чистосърдечно си признавам,че съм се обръщал на другата страна и съм продължавал по пътя си.А конкретно за случката аз си мисля защо само акта ще обжалва колегата? Защо направо не се консултира с адвокат кого конкретно от тия сладури с униформи,които са били там да не съди за злоупотреба с власт? Не знам доколко е адекватно такова действие,това вече адвокат би ти казал с по-голяма вярност. А най-добре консултация с двама независими един от друг адвокати. Просто докато не се научим да си търсим правата,ще се опитват да ни изиграят.
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар