а сега по хубава ли е )) и сега да ви разкажа какво се случи .... петък вечер бяхме с приятелката ми на гости и на прибиране минаваме на зелено едно такси съответно на червено и стана работата ... като пристигнаха органите на КАТ и разпитаха какво стана ние казвахме че сме минали на зелено човека с таксито дето се ударихме викаше че ние сме минали на червено което не е вярно .... докато пишехме протоколите за ПТП пристигна някакъв полицай със синя астра и даде един лист на другите полицай и си тръгна , след което извикаха приятелката ми да се подпише че има съставен акт и аз питах КАТ-аджиите за какво ни пишат акт като ние сме си минали на зелен сигнал , първо отворения полицай се развика и вика за какво трябва да ти давам обяснение и аз му казах че уча право и че всеки един обвинен човек има право да знае на каква основа е обвинен , той ми каза имаше свидетели , аз му казах а бе я виж протоколите за ПТП и двамата са писали че няма свидетели вие от къде ги намерихте и той млъкна и нищо не казваше .... във възражението на акта почнах да диктувам на приятелката ми какво да пише и казах да напише за въпросния полицай който дойде и като го написа катаджията излезе и почна да ми вика ти знаеш ли кои беше това и аз съответно му викам кои и той вика е на това момче братовчед и той ни каза това да пишем .. и аз викам добре и се обаждам по телефона на един познат и му разказвам са това и полицая почва да ми вика до телефона защо лъжеш бе .... и почнах да се карам с тях , след това дойде баща ми защото той има доста познати в тия среди и като пита полицая за какво е написал акт и той вика аз засекох светофара !?!??!?!?! което незнам как го направи и ми хвърли документите и вика лека вечер ... та утре отивам да обжалвам акта точно заради на ТОЗИ БРАТОВЧЕД МУ ..... и мисля да повдигна дело , та ако някой може да ми каже какво да направя по този въпрос ще съм благодарен за това ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минавайки на зелено, ме удариха, и ми писаха акт - Отцепена
Collapse
X
-
Джантите са си много добре.Обаче...бой по канчетата на тая долна сган шапкарска!Ако съм на твое място мир няма да имам, докато не ги нас**а от бой в съда.Дано си купи лекарства братовчедчето със спестените пари от акта, а със спасените точки от талона да си направи тоталка в някой стълб шиб@ното такси!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Направо съм се изумил от Софийските шоф. нищо лично колеги като цяло говоря ,че има страшни индивиди караш си нормално ( по път с предимство ) или на зелено както в случая и те удрят и казват " абе ти караш като луд " или " ти минаваш на руска ролетка бе момче " и накрая остава на теб да ти пишат акта ...... Съжалявам дано ги осъдиш защото и аз ония ден заради някъв заблуден моята е тоталка ... да сме живи и здрави другото само идва коли , жени ...Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ебаси държавата....Аз пък днес видях следната ситуация.Син голф с видински номер прави ляв завой на червено, патрулката веднага след него, пуска сирени и голфа спира. Излиза ченгето, стигна до вратата на шофьора. Аз бях от другата страна. Ченгето не се задържа и 3 секунди. Върна се и си тръгна.Според мен или е взел 20ачка или голфаджията е бил ченге.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
didich написа:За полицаите няма да говоря, защото те нарушават правилата за движение повече от всеки един участник в движението.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар