Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минавайки на зелено, ме удариха, и ми писаха акт - Отцепена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Минавайки на зелено, ме удариха, и ми писаха акт - Отцепена

а сега по хубава ли е )) и сега да ви разкажа какво се случи .... петък вечер бяхме с приятелката ми на гости и на прибиране минаваме на зелено едно такси съответно на червено и стана работата ... като пристигнаха органите на КАТ и разпитаха какво стана ние казвахме че сме минали на зелено човека с таксито дето се ударихме викаше че ние сме минали на червено което не е вярно .... докато пишехме протоколите за ПТП пристигна някакъв полицай със синя астра и даде един лист на другите полицай и си тръгна , след което извикаха приятелката ми да се подпише че има съставен акт и аз питах КАТ-аджиите за какво ни пишат акт като ние сме си минали на зелен сигнал , първо отворения полицай се развика и вика за какво трябва да ти давам обяснение и аз му казах че уча право и че всеки един обвинен човек има право да знае на каква основа е обвинен , той ми каза имаше свидетели , аз му казах а бе я виж протоколите за ПТП и двамата са писали че няма свидетели вие от къде ги намерихте и той млъкна и нищо не казваше .... във възражението на акта почнах да диктувам на приятелката ми какво да пише и казах да напише за въпросния полицай който дойде и като го написа катаджията излезе и почна да ми вика ти знаеш ли кои беше това и аз съответно му викам кои и той вика е на това момче братовчед и той ни каза това да пишем .. и аз викам добре и се обаждам по телефона на един познат и му разказвам са това и полицая почва да ми вика до телефона защо лъжеш бе .... и почнах да се карам с тях , след това дойде баща ми защото той има доста познати в тия среди и като пита полицая за какво е написал акт и той вика аз засекох светофара !?!??!?!?! което незнам как го направи и ми хвърли документите и вика лека вечер ... та утре отивам да обжалвам акта точно заради на ТОЗИ БРАТОВЧЕД МУ ..... и мисля да повдигна дело , та ако някой може да ми каже какво да направя по този въпрос ще съм благодарен за това ...
    Прикачени файлове

Много лошо колега, дано се реши в твоя полза.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Можеш да опишеш случая и тук:http://www.corruptionmap.bgУспех!

Коментар

Търси си правата... питай като трябва твои познати или преподаватели за съвет. Не им се оставяй тука, не е малко щетата
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Джантите са си много добре.Обаче...бой по канчетата на тая долна сган шапкарска!Ако съм на твое място мир няма да имам, докато не ги нас**а от бой в съда.Дано си купи лекарства братовчедчето със спестените пари от акта, а със спасените точки от талона да си направи тоталка в някой стълб шиб@ното такси!
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

утре отивам в кат и пускам жалба и почвам да обжалвам акта после адвокадчето ще каже какво да правим

Коментар

g3ncho написа:
              утре отивам в кат и пускам жалба и почвам да обжалвам акта после адвокадчето ще каже какво да правим
              Пусни жалба в прокуратурата с описание на случката.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

За съжаление аз лично само мога да те насърча! Такива боклуци трябва да си намират "майстора" УСПЕХ!!! Много ще ми е интересно как ще се развият нещата.
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Направо съм се изумил от Софийските шоф. нищо лично колеги като цяло говоря ,че има страшни индивиди караш си нормално ( по път с предимство ) или на зелено както в случая и те удрят и казват " абе ти караш като луд " или " ти минаваш на руска ролетка бе момче " и накрая остава на теб да ти пишат акта ...... Съжалявам дано ги осъдиш защото и аз ония ден заради някъв заблуден моята е тоталка ... да сме живи и здрави другото само идва коли , жени ...
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Жална ни майка с прависти с такъв правопис, пунктуация и начин на изразяване.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Все повече мисля, че е наложително да си купя видеорегистратор.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ебаси държавата....Аз пък днес видях следната ситуация.Син голф с видински номер прави ляв завой на червено, патрулката веднага след него, пуска сирени и голфа спира. Излиза ченгето, стигна до вратата на шофьора. Аз бях от другата страна. Ченгето не се задържа и 3 секунди. Върна се и си тръгна.Според мен или е взел 20ачка или голфаджията е бил ченге.
                        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Гонене и жалби до дупка, защото в тая скапана държава абсолютно всеки злоупотребява с власт. За полицаите няма да говоря, защото те нарушават правилата за движение повече от всеки един участник в движението.
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            За полицаите няма да говоря, защото те нарушават правилата за движение повече от всеки един участник в движението.
                            Както казва един мой приятел-полицай, показвайки си служебната карта - ето ми я винетката.Лепенката с герба на полицията на шофьорското стъкло е задължителна. Да знаят колегите в синята зона.

Коментар

Yavor написа:
                              Жална ни майка с прависти с такъв правопис, пунктуация и начин на изразяване.
                              Учим право, ама не знаем как се пише адвокаТ:
                              g3ncho написа:
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                              X