Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е номерът на двигателя на Стило 1,6?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде е номерът на двигателя на Стило 1,6?

здравейте,някой да знае къде е номера на двигателя на стило 1,6,че ми предстои ходене в кат за пререгистрация и ще го гледат,искам да съм подготвен и да го почистя....благодаря предварително :DДопълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Brava SX 1.6 16v '98

На служителите в кат, мисля външна фирма БМВ, може и да бъркам,точно това им е работата !!! Не се занимавай с глупости !Вече ако имаш съмнения и искаш сам да го провериш - мисля, че е под главата, от страната на съединителя.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

така е но преди години регистрирах една брава и ме накараха да го намеря и почистя,и до кат имаше сервизче,където услужливо ми го почистиха...срещу 20 лв.,та затова питам де

Коментар

Тегли им една майна като ти рекат така извикай някой патрон, правиш скандал и с приоритет ще минеш на гишетата
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много ми е интересно, ако е някоя засукана мадама дали и нея ще я накарат да си го търси и почиства.Да не си автомонтьор?!? Това им е работата на тях.

Коментар

благодаря за отговорите,лек ден и пълни резервоари

Коментар

При мен не можаха да го намерят и се отказаха. Сега в талона в полето номер на двигателя пише: Без номер
              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

При мен не го търсиха, видя че има върху мотора капак и ми каза : аа то и капак ли има...

Коментар

Working...
                X