Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за "оглед" на BMW в Пловдив?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам човек в Германия, който е търговец на автомобили (наемен служител) и към момента при него се предлага това: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...ествено в Германия цените са по-дебели поради изискването за гаранция и пр, но за износ може да се прави коментар по цените.
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

7-ца с врътки на парното като печка Раховец. Е точно никога няма да карам такова, ако зависи от мен.Ако зависи от друг - да ми го набута със сервиз и гориво за 4 години напред, ще го карам всеки ден.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Имайте предвид, че целта ми е да намеря запазена фейслифтова 740.Въпреки минималната разлика във външния вид, все пак има предимства, както отвън, така и в салона Сега като се замисля, може и 728...

Коментар

Kuku написа:
          Сега като се замисля, може и 728...
          ..Неможе :D .Не прави тая грешка.Брат ми караше преди време такова чудо.С две думи,върви като 316 и харчи като 740!
          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

728 бензин го съпоставям със 730 дизел, но май наистина няма смисъл 740!

Коментар

Какво стана в крайна сметка? Обявата вече не е валидна, което означава, че това хубаво BMW бързо си е намерило собственика.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Който за съжаление не съм аз, защото мислех да отида в понеделник, че да мога да извадя и транзитни номера, ако ми хареса, НО в неделя обявата беше изчезнала

Коментар

Жалко, че не си ти. На пръв поглед, лично на мен ми допадна Бавареца.
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колата е супер! Но докато ние тук я изследвахме под микроскоп, някой вече й се радва . Хубавите коли се купуват много бързо - факт.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Кики, а този бяс гледал ли си го?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5ffabm
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Кики, виждам че се намира съвсем блозо до теб/от снимките/ можеш да минеш да я погледнеш, снимките са правени на Константин Величков и Симеон точно срещу китайския ресторант. Иначе изглежда доста лачена.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да, ама цената с джантите от снимките е 11 000лв.А просто не искам да коментирам цвета на кожата...
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Гледал съм я, минавам от там ежедневно, хубава е, ама 9000лв., але пък 11000лв. - никога То по-добре да додам още малко и да купя по-новата!!!Синия салон изобщо не го коментирам....

Коментар

Working...
                            X