Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за този Авто Ресиивър?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за този Авто Ресиивър?

Харесал съм си много ето този Авто Ресиивър - Цъкни тук!Също това го включвам като алтернатива Цъкни тук!Сложил съм си колони 4х40 навсякъде, но най-вероятно реално са 4х30 + това СД искам.Но имам въпроси относно него. - Ще стане ли на фиатчето ми?- Пише, че има дистанционно управление, но не виждам на снимката дистанционно. - 4 x 53W MOSFET ... какво ще рече последното? На добре ли е или на зле е ? - Как ви се струва като свирачка? Може ли да басува. Това е. Аз лично съм със Цъкни тук!, ама ми се струва, че е доста слабо, въпреки че го дават 4х40. Системата ми не свири лошо в момента, но все ми се струва, че с друго СД ще гърми малко повече. Не искам много.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

1. Зависи какви колони имаш (ниски, среди високи, широколентови ...)2. Имаш ли буфер и усилвател (ако нямаш няма да изкараш джамотрошач)3. Стават, но има модели които не са с евробукса, и се налага преправяне на окабеляването в колата4. Не очаквай яко свирене от тези модели (качеството на звука не е кристално)5. Дали има дист. наистина ще ти кажат в магазина
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Еми това накрая след 53w? Bсе пак е 150 лева.Колоните са ми евтини с размера на оригиналните и са 40w.
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Един колега си взе подобно ресийвърче, но мисля беше PIONEER за около 120лв. Изненадах се приятно, какъв звук извади в комбинация с 6х9 Hertz 90w. Има изходи за усилвател, ако ти се струва слабичко. Mosfet беше някакъв захранващ ключ, или поне така четох преди, понеже ми стана интересно, покрай моето CD и до колкото четох, по мненията из форумите, за ниските класове, не бил от голямо значение. За това че е 4x53w, реално е 4х25w, 53w e пиково. Но мисля, че тази мощност е достатъчна, особено в комбинация с подходящи говорители. Аз с в Мареата съм с CDUSB 4х50(25w) Panaconic, две LG 6x9 60w, две стандартни в предните врати и две пищялки на таблото, да ти кажа, при добра настройка се чува приятно. За сега съм далеч от мисълта, да слагам каси и усилватели. А при теб в Бравото, на задната кора слагаш две хубави елипси и на вратите, нещо по-нормално, за средни и високи и си бомба.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Моят съвет е - вземи Блаупункта.Имам и от двете марки, при това доста по-върхови модели - LG-то го подарих на приятелката ми, а аз ползвам Блаупункта.Не напразно ФИАТ слагат фабрично в новите си модели само Блаупункт.LG-то ще те главоболи.

Коментар

MOSFET - metal-oxide-semiconductor field-effect transistor. Транзистор, чрез него се получава нисък процент на изкривяване на звука и почти никакви странични шумове. При наличието на евтини колони не можеш да очакваш хубав звук, но ще е по-добър със сигурност от твоето. Аз преди бях с JVC kd-g401, старо и скъпо, но в комбинация с моите говорители които вадеха уникално чист и кристален звук. Сега съм с такова като твоето и мога да ти кажа че единствената причина, поради която не съм го метнал в боклука е AUX входа, макари че съм със същите говорители. Та накратко - за добър звук не е важен само ресивъра, а и другата част от системата, така че за 150 лева ще получиш някакво подобрение, но не очаквай кой знае колко, ако няма да сменяш говорители те.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Отзад имам 13ки по 40w една... някакви такива подобни Цъкни тукОколо 70 лв дадох.Отпред имам елипси оригинален размер някакви трилентови пак 40w за около 40лвПримерно тоя blaupunkt цъкпо-добър ли е от ЛГ-то. По-мощен ли е
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Ако искаш думкане, за този бюджет по добре една малка баскаса и усилвател, а си стой с текущата свирка. Всички колони под 150лв за чифт и всички плеъри под 300-400лв са един дол дренки. Порови се ей тука: http://caraudio-bg.com/Система без усилвател и бас каса няма свири впечатляващо ако е скроена с бюджет под хилядарка.Така замислената от теб подмяна на хедюнита е почти напълно безсмислена, разлика няма да усетиш съществена.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

От една страна си прав, от друга не. Брат ми на неговият сеат толедо, сложи ресиивър за 200 лева и си нямаш представата как гърми музиката в тази кола.
                  Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Аз бях с пайнер 1400up ли нещо такова купих си елипси от този сайт граунд зеро 120 вата рмс http://caraudio-bg.com/ и цд-то грам не може да ги захрани от към бас :D и май трябва усилвател така ,че внимавай какви колони и цд-та ще слагаш . Във вратите съм със хертз 50в рмс и свирят мн добре
                    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

qnkov написа:
                      От една страна си прав, от друга не. Брат ми на неговият сеат толедо, сложи ресиивър за 200 лева и си нямаш представата как гърми музиката в тази кола.
                      Колега гърмене и качество на музика са съвсем различни неща - ако търсиш гърмене и бумтене това са точните съставки които трябват- оригинални и/или евтини колони + евтин плеър. За да усилиш ефекта закачаш колкото се може повече и евтини колони без значение от размер и разположение. Качество на звука е съвсем друго нещо и с нещата които имаш няма да стане.
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Човек, аз чалга не слушам. Трябват ми гръмотевици - dubstep, trap. Разбира се, аз не очаквам на колата джжамовете да пулсират. Просто исках мнения за този плайер и дали ще гърми добре на него. С оригинални размери съм на колата, но не съм с оригиналните колони. Това е.
                        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Аз за тези пари бих взел нещо запазено 2 ръка но по-висок клас.
                          Фиат Крома 1.9 16v+
                          Фиат Браво 1.6 16v
                          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

То аз същия плайер и за 90 лева мога да го взема втора ръка, но не ми се рискува. Новото, гаранцията, без драскотина. Чиста работа. За такива неща само ново предпочитам.
                            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
                              То аз същия плайер и за 90 лева мога да го взема втора ръка, но не ми се рискува. Новото, гаранцията, без драскотина. Чиста работа. За такива неща само ново предпочитам.
                              2-ра ръка няма риск . Има опция за преглед и тест, или се уговаряш с човека, ако не те устрои, да му го върнеш . Аз така си взех Panasonica и съм много доволен, така се взех и 2-те елипси. Като и двете неща, са като нови, на по-малко от половината цена в магазина.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                              X