Здравейте, Не съм си плащал данъка на колата от около 5г., вече имам възможност да си го плащам. Някой има ли идея какво да очавам като сума в данъчното за Браво 103к.с. ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за данък МПС
Collapse
X
-
Не съм сигурен, но след 3-тата не отпадаха ли задълженията?Грубо го смятам по 150 лв. х 3 г. = 450 Не гарантирам че е вярно, може и да е повече, може и да е по-малко - отиваш и питаш за точна сума."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Re: Въпрос за данък МПС
hwarang написа:Здравейте, Не съм си плащал данъка на колата от около 5г., вече имам възможност да си го плащам. Някой има ли идея какво да очавам като сума в данъчното за Браво 103к.с. ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Въпрос за данък МПС
ntodorov написа:hwarang написа:Здравейте, Не съм си плащал данъка на колата от около 5г., вече имам възможност да си го плащам. Някой има ли идея какво да очавам като сума в данъчното за Браво 103к.с. ?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Едва ли иначе всеки щеше да плаша за една година и да чака да паднат другите по давност. Доколкото знам тя е 5 години.Аз ако мога да попитам при положение че колата не е регистрирана изобщо има ли лихви на данъка или се дължи глоба тоя случай ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Данъчни задължения над пет години се водят несъбираеми. За останалите 5 години дължиш лихви, като лихвата ще е поне 1/2 от дължимите данъци, защото най-стария (от преди 5 години) има лихва за 5те години просрочие и така за всички останали. С промените в системата за събиране на данъци обаче не можеш да си платиш само главницата, защото ще съберат и лихвата. Едно време можеше да се плати само главницата и да оставиш лихвите да си висят, но в момента всяко постъпление отива за покриване на най-старото задължение.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Airfan написа:След 5-а година можеш да се освободиш от плащането им, но винаги по документи ще се водиш, че имаш задължения, т.е. гориш за ясли и детски градини.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар