Аве тук модератори няма ли? Какво е това подвеждащо заглавие на темата? Смяната на отбора била ЛЕКА... Какво ти лека, Airfan, ти си се изстрелял в космоса направо с тази кола!
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Страхотна кола!Да ти е честита, много да те радва и комфортно да те вози дълго и безаварийно Мисля, че я видях наживо преди няколко вечери, излизаше от пасажа на Рилон център и се пообърнах да я загледам и вечерта после видях и темата Хубава е, дай Боже на всеки му
Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Страхотна кола!Да ти е честита, много да те радва и комфортно да те вози дълго и безаварийно Мисля, че я видях наживо преди няколко вечери, излизаше от пасажа на Рилон център и се пообърнах да я загледам и вечерта после видях и темата Хубава е, дай Боже на всеки му
Ето кой най-много е слушкал през изминалата година и се е зарадвал с голяяям подарък! Честито, Жоро! Прекрасно е, че си купил това, което те кара да се чувстваш щастлив! Като знам колко беше вложил в Мареата и в какво състояние я продаде, на достъпна цена, да беше я прибрал в някой гараж и след двайсетина години да я продадеш в идеално състояние, като в Щатите . Тя си беше колекционерски автомобил.
Коментар