Аве тук модератори няма ли? Какво е това подвеждащо заглавие на темата? Смяната на отбора била ЛЕКА... Какво ти лека, Airfan, ти си се изстрелял в космоса направо с тази кола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лека смяна на отбора
Collapse
X
-
Страхотна кола!Да ти е честита, много да те радва и комфортно да те вози дълго и безаварийно Мисля, че я видях наживо преди няколко вечери, излизаше от пасажа на Рилон център и се пообърнах да я загледам и вечерта после видях и темата Хубава е, дай Боже на всеки муFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Na4ko_0 написа:Страхотна кола!Да ти е честита, много да те радва и комфортно да те вози дълго и безаварийно Мисля, че я видях наживо преди няколко вечери, излизаше от пасажа на Рилон център и се пообърнах да я загледам и вечерта после видях и темата Хубава е, дай Боже на всеки му
Коментар
-
Свърших. :D Благодаря!Искам още нещо да те питам. Удобно ли е да се кара с перата за смяна на скоростите?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ето кой най-много е слушкал през изминалата година и се е зарадвал с голяяям подарък! Честито, Жоро! Прекрасно е, че си купил това, което те кара да се чувстваш щастлив! Като знам колко беше вложил в Мареата и в какво състояние я продаде, на достъпна цена, да беше я прибрал в някой гараж и след двайсетина години да я продадеш в идеално състояние, като в Щатите . Тя си беше колекционерски автомобил.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар