Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лека смяна на отбора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аве тук модератори няма ли? Какво е това подвеждащо заглавие на темата? Смяната на отбора била ЛЕКА... Какво ти лека, Airfan, ти си се изстрелял в космоса направо с тази кола!
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Честито ! ГолЕм самолет е

Коментар

Супер е колата! Честито и много да те радва!
        Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Колата е супер! Честито и след години,със същия мерак и кеф да си я караш!!!
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Пак благодаря на всички. Днес снимах таблото, че до сега нямах снимка, а някой поиска да го види.
            Прикачени файлове

Коментар

Колата е СТРАХОТНА!
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Страхотна кола!Да ти е честита, много да те радва и комфортно да те вози дълго и безаварийно Мисля, че я видях наживо преди няколко вечери, излизаше от пасажа на Рилон център и се пообърнах да я загледам и вечерта после видях и темата Хубава е, дай Боже на всеки му
                Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Na4ko_0 написа:
                  Страхотна кола!Да ти е честита, много да те радва и комфортно да те вози дълго и безаварийно Мисля, че я видях наживо преди няколко вечери, излизаше от пасажа на Рилон център и се пообърнах да я загледам и вечерта после видях и темата Хубава е, дай Боже на всеки му
                  Аз съм бил. Дай боже всеки му, наистина!

Коментар

Свърших. :D Благодаря!Искам още нещо да те питам. Удобно ли е да се кара с перата за смяна на скоростите?
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ето кой най-много е слушкал през изминалата година и се е зарадвал с голяяям подарък! Честито, Жоро! Прекрасно е, че си купил това, което те кара да се чувстваш щастлив! Като знам колко беше вложил в Мареата и в какво състояние я продаде, на достъпна цена, да беше я прибрал в някой гараж и след двайсетина години да я продадеш в идеално състояние, като в Щатите . Тя си беше колекционерски автомобил.

Коментар

Честита и от мен! Служебната ми е такава, но преди фейслифта. Страхотна кола!
                        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Working...
                        X