Здравейте колеги и честита нова година,преди години ходих до Охрид на Йорданов ден (при тях 19 януари) хареса ми, там е много голям празник и има голямо честване.Та сега се замислям, пада през уикенда и дали пак да не се разходя до там. Въпроса ми е трябва ли ми зелена карта за Македония. За Сърбия съм сигурен, че не трябва но за Македония не зная.Някой може ли да ми помогне и да ми каже?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Македония - Зелена карта?
Collapse
X
-
И за двете трябва.Поправям се: "Сертификатът "Зелена карта" за пътуване с автомобил в чужбина не е нужен за страните от ЕС, както и за Сърбия, Андора, Хърватия, Исландия, Норвегия и Швейцария.Това обясни Атанас Табов, шеф на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи"Не знаех за тая работа. Но за Македония си трябва.
Коментар
-
nikolce написа:Трябва, може и да не ти я искат при влизане, ама трябва.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Леле, да доживея да те поправяveselin10 написа:За влизане в Македония, през Петрич не искат нищо друго за колата ОСВЕН ЗЕЛЕНА КАРТА Проверено нееднократно, включително и на 31.12.2013 поздрави
Коментар
-
На 4-ти декември 2013 ходих до Словения през Сърбия и Хърватия.На влизане в Сърбия ми погледнаха бегло личната карта и никой не ми поиска зелена карта , но аз винаги я нося.През 2012 ми я искаха само при едно влизане в Босна и Херцеговина през Хърватия.Въобще независимо къде ходя , зелената карта е в комплекта на автодокументите.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:И за двете трябва.Поправям се: "Сертификатът "Зелена карта" за пътуване с автомобил в чужбина не е нужен за страните от ЕС, както и за Сърбия, Андора, Хърватия, Исландия, Норвегия и Швейцария.Това обясни Атанас Табов, шеф на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи"Не знаех за тая работа. Но за Македония си трябва.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
зелена карта
Много е различно веднъж търсят веднъж не Веднъж на Сръбската граница нашите митничари ми казаха че на сръбската ще ми трябва зелена карта аз Я бях забравил и си купих на място а от другата страна не ми гледаха нищо караха ме да им правя ключове :D Едни път ми търсиха от българска страна дали имам винетка а напускам страната
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар