Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за монета US Trade Dollar 1798.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за монета US Trade Dollar 1798.

Тази монета изобщо има ли някаква стойност?
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Китайско менте, колко да струва.. около $1 сигурно
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Първите trade dollars са сечени през 1873. Няма как да съществува trade dollar от 1798.http://en.wikipedia.org/wiki/Trade_dollar_(United_States_coin)

Коментар

Обикновено, ако монетата е масова се оценява на база стойността на матерялът от който е изработена +/-
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

По принцип трябва да е сребърна,тази предполагам е Феик, вземи един магнит и ако се залепи за него "честито имаш си украшение за секцииката в хола" Имам 1 към 1 същата + още 5 някви други редки долари,пробута ми ги един арабин на Стамболийски за 10 лв иначе имат сребърно покритие и ако пробваш както повечето знаят на стена рисува но не е сребърна магнита си я лепи здраво.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Миналото лято по Скобелев (отсечката м/у НДК и Руски паметник) през сутрин ми ги предлагаха разни мангали. Цените за лот от 6 бр. варираха м/у 120 и 40лв. Накрая ми писна, а и ми харесаха и успях да спазаря 12 различни вида за 10 лв. Така че си правете сметката на колко ги продават братята китайци. Иначе по картинка са едно към едно с истинските ценни и не толкова ценни емисии.Не съм проверявал материал, а и не очаквам нищо.
            Lupo - The Monster
            Е83 3D

Коментар

Working...
            X