Искам да ви попитам така направени тези джанти отиват ли на колата защото чувам какви ли не мнения и почнах да се колебая но пък на мен ми харесват ... снимката е малко лоша тъй като телефона с лошата камера беше само в мен ...Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте мнение за тези джанти, дали отиват на колата :)
Collapse
X
-
Черните джанти принципно изглеждат по-малки от колкото са.Това ,че са с рингове е добре ,ама поне 16ки ако са ще изглеждат добре Макар ,че точно тоя модел мен не ми харесва - за зимата стават ,ама за лятото не.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Четири години си карах старите джанти на купето, 15 ки( 1000 мисля с 8 "спици", не оригиналните от купе ... ) никой не ми ги харесваше! Аз пък си ги харесвах! Затова и сега си карам две от тях зимата на предните... Щях да карам и четирите ама две се нуждаят от ремонт ( поради катастрофа с купето) и ми обявяват цени по 150-200 лева за 2 те джанти ЕВЕНТуално... Не гледай чуждото мнение, щом ти си ги харесваш другото няма значение. А щом не ги харесват по- малък е шанса и да ти ги откраднат :D
Коментар
-
NikMar написа:Важното е ти да си ги харесваш, не плащаш "данък обществено мнение".Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар