Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

настилка за ламинат ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Emo91 написа:
    В хола съм с дървен паркет лакиран и знам че не се драска ...
    Няма нещо, което да не се драска, вкъщи в 3 стаи съм с лакиран дървен паркет, всичко с времето се износва и драска
    punto HGT

Коментар

Преди 10 години ми е лакиран и пренареден паркета и няма никакви драскотини. На всички мебели съм залепил на крачетата вълнен плат и си ги плъзгам на спокойствие. В ценътра на хола има голям килим де та 3/4 от паркета е покрит, но там където ходя върху него е перфектен. Особено пред вратата на балкона редовно виждам как съм вкарал разни камъчета и съм ги смачкал, но паркета не поддава :Dп.п. И в стаята бих си сложил паркет, но първо е 3 пъти (и повече) по-скъп и второ не мога да си го монтирам сам. Иначе тоя ламинат който вложих беше от среден клас 18лв/м2 и си го сложих сам, елементарно е. Дори беше с безплатен монтаж, ама нещо не обичам непознати да ми влизат вкъщи. И тия от кабелната само оглеждат какво може да се свие В този ред на мисли, колкото по-малко непознати влизат и гледат какво имате, толкова по-добре.
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Отиди в някоя фирма за широкоформатен печат, имам идея за 1-2 имена - на ЛС за да няма реклама, и потърси от тях да си купиш парче подов ламинат. С думи прости - това е дебело прозрачно фолио с някаква текстура против пързаляне на обувките, особено устойчиво на протъркване, с него се ламинират подовите стикери които със сигурност си виждал по земята в МОЛ-ове и големи хипермаркети. Залепиш ли го няма да мръдне с години, прозрачно е и няма да наруши видимо дразнещо самата разцветка на паркета, а ако се маха - разлепва се с малко зор (все пак е сериозна лепенка) и остатъка се маха с парцалче, спирт и търкане. Обикновено може да поискаш и мостричка, надали ще ти откажат, залепи, виж как седи и ако ти хареса - действай

Коментар

8mm AC4 може би ще го надереш точно когато решиш да го сменяш. Аз съм си сложил килимче под стола и бюрото - така хем краката ми са на топло, хем не ме притенсява, че може да го надраскам (пука ми при цена от 9лв/м2)...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
          X