Нищо не казвате... А аз не съм казал, но пак повтарям! ФЕРАРИ Е АВТОМОБИЛНИЯТ БОГ И МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гран при на Китай
Collapse
X
-
И тук ли се налага да псувам! ей много псувах вчера сутринта и цял ден, като видя червено, псувам Шумата съм го "прежалил",а и пак би тактически, за което винаги съм му правил евала, ама за Кубица псувах дваж повече Не мога да отрека обаче, че с тези равни точки последните два старта ще се преживяват на смърт :P
Коментар
-
DEYAN IYI написа:И тук ли се налага да псувам! ей много псувах вчера сутринта и цял ден, като видя червено, псувам Шумата съм го "прежалил",а и пак би тактически, за което винаги съм му правил евала, ама за Кубица псувах дваж повече Не мога да отрека обаче, че с тези равни точки последните два старта ще се преживяват на смърт :P
Коментар
-
bright написа:Някой срещал ли е по торент сайтовете запис на състезанието от Китай, че много държа да го имам записано! Имаше моменти, които искам отново да преживея!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bright написа:Някой срещал ли е по торент сайтовете запис на състезанието от Китай, че много държа да го имам записано! Имаше моменти, които искам отново да преживея!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар