Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шумахер прекратява кариерата в края на сезоня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sev написа:
    да ама не :D Кими догодина ще кара за Ферариза това ставаше въпрос
    Грешиш колега ! Кими ще кара още този сезон "за ферари" според мен!Станаха трима срещу един в останалите три старта. Давам прогноза един на Маса един на Кими(ако му издеяни щайгата) и един на Шуми за да си отиде подобаващо като 8-кратен световен шампион!!!

///X-DELTA GT///X- DELTA HF ///DEDRA 2.0 IE///ZETA 2.0 Turbo///

Коментар

Аз, истинският фен, вярвам, че Шумахер е най-великия пилот за всички времена и е спечелил уважението ми като пилот и състезател! Няма по-добър от него! Имал съм възможноста да наблюдавам състезания на Прост и Сена.. добри бяха.. но Шумахер си е номер 1!В световен мащаб сигурно феновете на Шумахер и/или Ферари са над 70% и е глупаво да се твърди, че от тези 70% няма нито един *истински* фен дето да го харесва. Спорта е състезание и мерене на сили.. там няма място за флегми и подлизурковци
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Логан написа:
        не можех да повярвам как може след като толкова велик пилот лежи в реанимация след тежка катастрофа...всички уплашени, стреснати....ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа
        не помня да е скачал като маймунаи това не му беше първата победабеше може би трета за сезона и четвърта общои още нещотогава ФИА доста сгафихаспоред мен Сена беше мъртъв на пистата, но заради финансови интереси състезанието продължимного хора твърдят че ФИА винаги са го подкрепялипърво в Бенетон и после във Ферарино в Бенетон шеф беше Бриаторе и ако имало задкулисни игри - сега не знам защо се пъчи толковадоста пъти е "газил" лука, но си е бил наказван достатъчно пътии то сурово - черни флагове, назания да не стартира в няколко състезания...въпреки това - 7 пъти шампиондаже и с по-слаб автомобил понякогаи все пак това е спорт и няма място за сантиментиа това че му се обръща такова внимание - просто той и Ферари са институция във Ф1 и всяка стъпка им се следи под лупа
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да ме прощават колегите everton и Logan, НО - За Аертон Сена и Ален Прост мога да кажа много неща, че първия беше гениален пилот (на дъжда нямаше и няма да има равен), а втория добър пилот като много други добри пилоти, но с по-голяма уста от тях, НО в никакъв, ама в никакъв случай не може да кажа, че са били джентълмени на пистата! . Нещо много забравяме май простотиите им... А за Шуми - мнението ми го знаете: ФЕРАРИ Е АВТОМОБИЛНИЯТ БОГ И МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абсолютно съм съгласен с колегата SEV. ФИА не казаха,че Сена се на починала още на пистата, за да може да си продължи състезанието. Колега ЛОГАН, а Шумахер като катастрофира тежко на Силвърстоун кой подскачаше тогава и кой ралива шампанско? Тогава също не се знаеше какво е състоянието на Шумахер.Освен това е глупаво да твърдиш две състезания как си си играл с оборотите и режимите на Рено-то и после да кажеш, ама ФИА е виновна,че гръмна двигателя. Какъв трябва да си да обвиняваш всичко и всички за собствената си грешка. Предното наказание като бяха ги наказали двамата с Шумахер с по 2 сек. да сте чули Пилето да обвини някого въпреки,че беше супер не справедливо?! Алонсо ще си остане посредствен пилот с това си поведение. Такива приказливци не ги обичат в Макларън. Да свиква да си затваря устата,че и без това много глупости приказва. В Рено се наакват от случващото се с колите им. В такава паника са, че сами си го вкарват. Как може сега цял отбор да прави само една кола, само една - на Алонсо. А Фисикела? Защо не го използват както Ферари Маса? Паникааааааааа!!! А Бриаторе си го знаем как си дрънка. Той е велик мениджър, но на магазини за дрехи. Знае как да организира, но само под масата, а не по честен път. Ето защо в яростта си бълва неща от кухнята на Формула 1, които той не веднъж е правел или се е опитвал да прави. И като се появи някой по-силен от него се чувства безпомощен и почва да клепа. Не може така да се приказва. Жан Тод винаги си е признавал грешките и се е извинявал на феновете, но Бриаторе никога.

Коментар

ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа.............. С ъгласен съм че Шумахер не е джентълмен в спорта и че постига победата с цената на всичко.Точно това състезание не съм го гледал но това не беше първата му победа дори и за тази година.

Fiat Tempra 149A3.046

Коментар

Струва ми се, че тази тема се превръща в място за заяждане, а такова винаги ще има, когато се касае за толкова привлекателен и противоречив спорт, какъвто е Ф1.Моето мнение е, че тук трябва да отдадем заслуженото уважение на един човек, който с времето се превърна в инситуция, не само във формулата, но и в спорта като цяло като през цялата си кариера беше пример за жажда и воля за победа, за спортна злоба и не на последно място, безкомпромисен професионализъм.Много време ще отнеме да се изброят всички постижения и успехи на Михаел Шумахер, но не тук му е мястото, тях ги има в енциклопедиите и в статистиките на рекордите.Простата истина е, че харесваме го или не, той е най-великият пилот за всички времена. Може след години да се появи друг, но засега положението е такова...А когато чета негативни мнения за такъв човек, неизбежно се сещам за един цитат от песен на Ъпсурт: "Най-добрите ги мразят само нещастници..." Лошото е, че май българите сме такива - мразим добрите.В заключение: Поклон пред Шумахер - една жива легенда, на която за щастие сме съвременници!!!
                Shit happens, sometimes...
                Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Бриаторе си е циркаджия http://www.btv.bg/sport/?magic=stories&story=18855

Коментар

Напълно съм съгласен с колегата ivjordan и според мен най - добре ще е да изгледаме оставащите 3 кръга на шампионата и след време да си спомняме какво правеше Шуми на пистата, защото той определено се превърна в стандарт, който всички се опитват да достигнат
                    Истината е някъде там...

Коментар

Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!
                      Брава 1.6 16V ELX
                      Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

doofiat написа:
                        Бриаторе си е циркаджия http://www.btv.bg/sport/?magic=stories&story=18855
                        Тоя още малко и ще удари нашите политици в земята

Коментар

bright написа:
                          Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!
                          Е не е ли яко така?
                          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Шумахер в пенсия! Това топли бедната душица на всеки изтерзан хейтър :P :D Шегата на страна, но ако има 1 нещо, за което да го уважавам, срещу му са 1000 да го мразя! И за да не наливам масло в двигателя на феновете му , ще кажа просто да е жив и здрав, да остане във Ферари и да продължава да държи гордо (надявам се и достойно) изправен отбора, който беше развалина преди ерата "Шумахер".
                            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

doofiat написа:
                              Алонсо ще си остане посредствен пилот с това си поведение. В Рено се наакват от случващото се с колите им. Как може сега цял отбор да прави само една кола, само една - на Алонсо. А Фисикела? Защо не го използват както Ферари Маса? Паникааааааааа!!!
                              стига бе колеги. Алонсо се появи и на втората година беше единствения, който притесняваше шумахер. през всичките години /без тази/ във ферари се правеше само една кола - доказателство е това, че барикело се оплакваше няколко пъти. и кво използват маса ?????????????? с изключение на 2 -3 състесания е жалък, особено последното. помните ли номерата на Бергер и на Алези 27 и 28, ако не беше Шумахер още щяха да са на носовете на двата болида.п. с. за догодина запомнете едно име - Хейки Ковалайнен, ще го чувате много често.
                              UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

По всяка вероятност ще я прекрати като световен шампион ( и то осемкратен)!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X