да ама не :D Кими догодина ще кара за Ферариза това ставаше въпрос
Грешиш колега ! Кими ще кара още този сезон "за ферари" според мен!Станаха трима срещу един в останалите три старта. Давам прогноза един на Маса един на Кими(ако му издеяни щайгата) и един на Шуми за да си отиде подобаващо като 8-кратен световен шампион!!!
Аз, истинският фен, вярвам, че Шумахер е най-великия пилот за всички времена и е спечелил уважението ми като пилот и състезател! Няма по-добър от него! Имал съм възможноста да наблюдавам състезания на Прост и Сена.. добри бяха.. но Шумахер си е номер 1!В световен мащаб сигурно феновете на Шумахер и/или Ферари са над 70% и е глупаво да се твърди, че от тези 70% няма нито един *истински* фен дето да го харесва. Спорта е състезание и мерене на сили.. там няма място за флегми и подлизурковци
не можех да повярвам как може след като толкова велик пилот лежи в реанимация след тежка катастрофа...всички уплашени, стреснати....ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа
не помня да е скачал като маймунаи това не му беше първата победабеше може би трета за сезона и четвърта общои още нещотогава ФИА доста сгафихаспоред мен Сена беше мъртъв на пистата, но заради финансови интереси състезанието продължимного хора твърдят че ФИА винаги са го подкрепялипърво в Бенетон и после във Ферарино в Бенетон шеф беше Бриаторе и ако имало задкулисни игри - сега не знам защо се пъчи толковадоста пъти е "газил" лука, но си е бил наказван достатъчно пътии то сурово - черни флагове, назания да не стартира в няколко състезания...въпреки това - 7 пъти шампиондаже и с по-слаб автомобил понякогаи все пак това е спорт и няма място за сантиментиа това че му се обръща такова внимание - просто той и Ферари са институция във Ф1 и всяка стъпка им се следи под лупа
Да ме прощават колегите everton и Logan, НО - За Аертон Сена и Ален Прост мога да кажа много неща, че първия беше гениален пилот (на дъжда нямаше и няма да има равен), а втория добър пилот като много други добри пилоти, но с по-голяма уста от тях, НО в никакъв, ама в никакъв случай не може да кажа, че са били джентълмени на пистата! . Нещо много забравяме май простотиите им... А за Шуми - мнението ми го знаете: ФЕРАРИ Е АВТОМОБИЛНИЯТ БОГ И МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Абсолютно съм съгласен с колегата SEV. ФИА не казаха,че Сена се на починала още на пистата, за да може да си продължи състезанието. Колега ЛОГАН, а Шумахер като катастрофира тежко на Силвърстоун кой подскачаше тогава и кой ралива шампанско? Тогава също не се знаеше какво е състоянието на Шумахер.Освен това е глупаво да твърдиш две състезания как си си играл с оборотите и режимите на Рено-то и после да кажеш, ама ФИА е виновна,че гръмна двигателя. Какъв трябва да си да обвиняваш всичко и всички за собствената си грешка. Предното наказание като бяха ги наказали двамата с Шумахер с по 2 сек. да сте чули Пилето да обвини някого въпреки,че беше супер не справедливо?! Алонсо ще си остане посредствен пилот с това си поведение. Такива приказливци не ги обичат в Макларън. Да свиква да си затваря устата,че и без това много глупости приказва. В Рено се наакват от случващото се с колите им. В такава паника са, че сами си го вкарват. Как може сега цял отбор да прави само една кола, само една - на Алонсо. А Фисикела? Защо не го използват както Ферари Маса? Паникааааааааа!!! А Бриаторе си го знаем как си дрънка. Той е велик мениджър, но на магазини за дрехи. Знае как да организира, но само под масата, а не по честен път. Ето защо в яростта си бълва неща от кухнята на Формула 1, които той не веднъж е правел или се е опитвал да прави. И като се появи някой по-силен от него се чувства безпомощен и почва да клепа. Не може така да се приказва. Жан Тод винаги си е признавал грешките и се е извинявал на феновете, но Бриаторе никога.
ти да демонстрираш по този начин задоволството си от първата си победа.............. С ъгласен съм че Шумахер не е джентълмен в спорта и че постига победата с цената на всичко.Точно това състезание не съм го гледал но това не беше първата му победа дори и за тази година.
Струва ми се, че тази тема се превръща в място за заяждане, а такова винаги ще има, когато се касае за толкова привлекателен и противоречив спорт, какъвто е Ф1.Моето мнение е, че тук трябва да отдадем заслуженото уважение на един човек, който с времето се превърна в инситуция, не само във формулата, но и в спорта като цяло като през цялата си кариера беше пример за жажда и воля за победа, за спортна злоба и не на последно място, безкомпромисен професионализъм.Много време ще отнеме да се изброят всички постижения и успехи на Михаел Шумахер, но не тук му е мястото, тях ги има в енциклопедиите и в статистиките на рекордите.Простата истина е, че харесваме го или не, той е най-великият пилот за всички времена. Може след години да се появи друг, но засега положението е такова...А когато чета негативни мнения за такъв човек, неизбежно се сещам за един цитат от песен на Ъпсурт: "Най-добрите ги мразят само нещастници..." Лошото е, че май българите сме такива - мразим добрите.В заключение: Поклон пред Шумахер - една жива легенда, на която за щастие сме съвременници!!!
Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Напълно съм съгласен с колегата ivjordan и според мен най - добре ще е да изгледаме оставащите 3 кръга на шампионата и след време да си спомняме какво правеше Шуми на пистата, защото той определено се превърна в стандарт, който всички се опитват да достигнат
Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!
Извинявам се за моята неволна грешка, че написах Хакинен вместо Райконен, но наистена тогава бях още по емоцията на съобщението! Мисля, че на всички от този форум е ясно за какво става дума. Между другото за потребителката polly_s, която е "открила" Уикипедия , не е необходимо да крещиш и да използваш всички цветове за да си по-убедителна!
Шумахер в пенсия! Това топли бедната душица на всеки изтерзан хейтър :P :D Шегата на страна, но ако има 1 нещо, за което да го уважавам, срещу му са 1000 да го мразя! И за да не наливам масло в двигателя на феновете му , ще кажа просто да е жив и здрав, да остане във Ферари и да продължава да държи гордо (надявам се и достойно) изправен отбора, който беше развалина преди ерата "Шумахер".
Алонсо ще си остане посредствен пилот с това си поведение. В Рено се наакват от случващото се с колите им. Как може сега цял отбор да прави само една кола, само една - на Алонсо. А Фисикела? Защо не го използват както Ферари Маса? Паникааааааааа!!!
стига бе колеги. Алонсо се появи и на втората година беше единствения, който притесняваше шумахер. през всичките години /без тази/ във ферари се правеше само една кола - доказателство е това, че барикело се оплакваше няколко пъти. и кво използват маса ?????????????? с изключение на 2 -3 състесания е жалък, особено последното. помните ли номерата на Бергер и на Алези 27 и 28, ако не беше Шумахер още щяха да са на носовете на двата болида.п. с. за догодина запомнете едно име - Хейки Ковалайнен, ще го чувате много често.
Коментар