bright написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ferrari flying at the Hungaroring-цитат от Formula1.com
Collapse
X
-
-
doofiat написа:bright написа:Тя цялата тая работа много намирисва. Първо измислените наказания, после начина по който отпаднаха първите трима. OOД-то F1 мaй иска да държи напрежението до последно, че да има много зрители по трибуните и съответно приходи. Иначе на квалификациите тази секунда на Шумахер пред останалите беше повече от показателна за силата Ферари!
Коментар
-
Разчиташе се на факта, че със сухи гуми е невъзможно да се изпревари, но пък изсъхна доста по-бързо от очакваното и в момента, когато се осъзнаха беше все тая, дали ще го минат двамата на пистата или докато е в бокса. Контакта с Хайдфилд не влизаше в сметките. Гумите щяха да изкарат до финалаno pain no pain
Коментар
-
И аз като фен на Ф1 от старата школа не бях гледал интересно състезание от 10 години!!!Само мога да кажа, че Пиуето разби митологичния си образ на "цар на мокро" Такъв е имало само един и скоро няма да има и той се казва Сена!!!Като отявлен "мразител" на Шумата няма да споделям чувствата си към отпадането му! Само му се чудя на неговия и на акъла на отбора ЗАЩО не го прибраха да смени гумите!?! Тактиката е единственото нещо, за което съм твърдял, че е силна страна на Шумахер! Този път се издъни кът таквоз!!!! Мисля, че се надцени!От вчера имам, от Хил насам, фаворит! Роберт Кубица! Брат славянин! Младо и видимо кадърно момче! Хвала на таквиз шофери!!! :DИнтересно защо когато Ферари губи от средите на червените сектанти се надигат гласове от типа "то всичко е нагласено за да е интересно"!?!? Ами със същия патос и право можем да твърдим при двоините победи, че на Ферари ФИА им бута гювеч и им дава да си бъзикат колите извън правилата, само и само да е интересно и да не изгубят 80% от ТВ аудиторията, ако Шумахер изпадне в немилост!!! В следващите кръгове да очакваме ли "сблъсъци" за спечелването на титли!? За да стане интересно досущ като едно време :P
Коментар
-
браво колега! един да се опълчи! "твоя" човек кубица е дисквалифициран и дадоха точицата на шумахер и ферари. моя коментар - защо не влезна да сложи сухи гуми, защото нямаше да бъде на подиума. риска беше оправдан, но условията на пистата и времето се смениха хипер бързо в рамките на 1-2 обиколки. и още нещо ферари не загубиха нищо в това състезание - те спечелиха ! 1 точка шуми и 3 точки отбора. ако има загубили това са алонсо и рено. по средата на състезанието алонсо беше затворил шумахер с 1 обиколка и инцидента с райконен им провали уикенда.
Коментар
-
stenli написа:3 седмици имат на разположение бокса на Рено да тренират развиване и завиване на гайки
Коментар
-
AlBundy написа:Шумахер си е много наред със зрението. Само дето с ЕГН-то ръцете му окъсяват Може да е сложил контактни лещи и да не е свикнал с промяната на възприятието за разстояние
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар