как мислите това на квалификацията поредната мръсотия на най великия пилот ли беше или както той е казва "просто пилотска грешка".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
умишлено или не
Collapse
X
-
daley написа:Не съм гледал какво е станало сега, но М. Шумахер играе нечестно винаги когато може. Оценявам че е много добър пилот, но го мразя за тези подли трикове, които е правил през годините. Не си спомням някога да е бил джентълмен на пистата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
аз до колкото видях ми се стори, че проблема беше в предна дясна гума, нещо не и се завиваше много. много е трудна да се каже дали е било нарочно, за мен по скоро не. но трябваше да го накажат и това е вече факт. даже наказанието е доста сурово, по справедливо щеше да е ако го бяха наказали само с 10 места.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:daley написа:Не съм гледал какво е станало сега, но М. Шумахер играе нечестно винаги когато може. Оценявам че е много добър пилот, но го мразя за тези подли трикове, които е правил през годините. Не си спомням някога да е бил джентълмен на пистата.
Коментар
-
Пак му подариха победа на тоя смешник алонсо Шумахер показа какво може от последен 5 ти за разлика от другия велик пилот на рено Фиси дето щеше да си остане там от кадето тръгна добре че отпаднаха няколко пилота и добре че с тия сини знамена подведоха доста пилоти да го пуснат пред себе си и той най нагло се възползва от тва Да не говорим за джентълмеството му когато задържа Райконен 2 секунди след като пусна Алонсо Нямам думи Но нека се радва момчето. Догодина само ще си мечтае за стълбица, а Райконен йивот и здраве ако влезе в Ферари ще получи най сетне това което заслужава
Коментар
-
stenli написа:Питам се още и по колко им плаща Рено на тия смешници коментаторите по БТВ та те неща които ги пиши на екрана не могат да прочетат правилно за другото кво да говорим.
Коментар
-
Според мен не е било нарочно, а ако е било тактика.. то това е била ужасна тактика (поне като съдим от резултата, а иначе Ферари до сега прилагат винаги перфектна тактика и измъкват максимума от дадената ситуация).Днес Шумахер направи и най-бързата обиколка за цялото състезание, което за мен означава, че щеше да е напълно заслужено и справедливо да стартира от първа позиция в днешното състезание... но от година-две се наблюдава яростна борба на ФИА срещу хегемонията на Ферари-Шумахер.Поне за мен е жалко, че отнеха днес /шанса за/ победата която щеше да приляга в това състезание най-много на Шумахер. Тъй или иначе след като стартира последен(22-ри) успя да достигне до 5-то място, което на пистата в Монако е просто отлично постижение. За мен той бе най-добрия на пистата! По въпроса дали Шумахер е селски тарикат - ако беше такъв нямаше да спечели шампионската титла.. камо ли да го направи това 7 пъти! Тарикатчетата ги прецакват бързо и безславно... Шумахер просто е пилот от класа и на никой не цепи басмата! Що се отнася до Кими.. там проблема ми се струва бе за това, че караше прекалено близо до Алонсо и болида му се "охлаждаше" с горещата струя от болида на Алонсо. Странно е, но поне да се учи от Шумахер и да гледа как той в подобни ситуации изостава със секунда-две и стои на прилично разстояние, а когато смята да атакува се доближава до пилота пред него на 0.35-0.5сек и атакува.. но никога не стои зад пилота пред него на 0.3-0.6 секудни през цялото състезание.. още по-малко когато пистата е като тази в Монако... Кими просто прегоря и "изпържи" болида си.. а и не мисля, че ако го вземат във Ферари ще бъде първи пилотFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
stenli написа:Пак му подариха победа на тоя смешник алонсо Шумахер показа какво може от последен 5 ти за разлика от другия велик пилот на рено Фиси дето щеше да си остане там от кадето тръгна добре че отпаднаха няколко пилота и добре че с тия сини знамена подведоха доста пилоти да го пуснат пред себе си и той най нагло се възползва от тва Да не говорим за джентълмеството му когато задържа Райконен 2 секунди след като пусна Алонсо Нямам думи Но нека се радва момчето. Догодина само ще си мечтае за стълбица, а Райконен йивот и здраве ако влезе в Ферари ще получи най сетне това което заслужава
Коментар
-
everton написа:нормално е шуми да стане поне 5 - ти, все пак е най - добрия и кара 2 - рата най - добра кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар