аз лично смятам че в най скоро време мишлен ще пуснат новите смеси и всичко ще си дойде на мястото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Май пак сме в играта :)
Collapse
X
-
hit-ko написа:Даааа, няма по-талантлив от Шуми , удоволствие е да наблюдаваш техниката, тактиката, стратегията и ходовете му!Велик ще си остане за всички времена, понеже сьвременните състезания са сложно съчетание от от какво ли не, и поради това пилотите от различните времена просто няма как да се сравняват!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:hit-ko написа:Даааа, няма по-талантлив от Шуми , удоволствие е да наблюдаваш техниката, тактиката, стратегията и ходовете му!Велик ще си остане за всички времена, понеже сьвременните състезания са сложно съчетание от от какво ли не, и поради това пилотите от различните времена просто няма как да се сравняват!
Коментар
-
sev написа:прав си и повечето хора харесват "старите велики"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
-
everton написа:днес няма коментари.http://www.eurosport.com/formula1/sp...tc133323.shtmlVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:everton написа:днес няма коментари.http://www.eurosport.com/formula1/sp...tc133323.shtml
Коментар
-
Е, нямаше да е нормално ако ферари печелят само Аз съм доволен - второ място не е зле, а и рената бяха мааалкоо по-бързи от кончетата - така че вече е явно че нещата във ферари се развиват в правилната посока! Много ми е странно обаче състоянието на макларън.... а пък тойотите какво направиха днес..Пък и НБО все пак беше за Маса... намирисва ми пак за малък "гуми" проблем. Да видим какво ще стане в следващите състезанияPunto 1.1 SX 95г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар