добре, добре. догодина ферари шампион
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Май пак сме в играта :)
Collapse
X
-
Ееее...да можеш да водиш цяло едно сьстезание и да блокираш, да се защитаваш, се изискват много повече качества Карачи и файтонджии много, но другото го могат много малко, а в последно време май само един!!! Колите са почти равностойни, динамика и скорост за Ферари а по-добро сцепление за Рено!Ако на Алонсо в състезанието му е тясна пистата, то той на тренировките разполагаше с цялата писта, но не успя да се докаже!Рено не е перфектна кола, просто Ферари хванаха грешна посока в развитието на модела и сега за кратко време направиха чудеса!
Коментар
-
Първо отиди на formula1.com и разгледай времената за уикенда от петък насам, особенно вчера във втората квалификационна сесия. После се чуди за секундата.За "спъването" на колата на Шумахер след първия стоп - на пресконференцията каза че все още незнаят защо се е получило и ще търсят причината. Но е факт че след това не му се върна предишната скорост.Punto 1.1 SX 95г
Коментар
-
По повод изказванията на колегата everton мога само да кажа едно просто нещо - единственото което правеше Шуми по бавен от Алонсо е по лошото сцепление с пистата заради изоставането на Бриджстон от френските им колеги (по въпроса обаче явно се работи). Факте е по-бързото ускорение на ферарито при излизане от завоите и по-доброто пилотиране на Шумахер. Относно това в какво състояние е любимата марка нека колегата да се качи в един Couch и в едно Coupe и да ги сравни. Ако случаино изобщо намери някаква прилика го моля да ми пише щото аз неможах да открия такава. Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
Коментар
-
Колега everton да не и объркал форумите-тук не е форум на Рено Алонсо е като "великите" шампиони Хил и Вилньов - появи се с подоходящата кола в подоходящото време - ще го видим догодина в Мерцедес. А и друго бих те запитал everton - преди 2-3 години пак ли подкерпяше алонсо или викаш винаги за първия
Коментар
-
stenli написа:Колега everton да не и объркал форумите-тук не е форум на Рено Алонсо е като "великите" шампиони Хил и Вилньов - появи се с подоходящата кола в подоходящото време - ще го видим догодина в Мерцедес. А и друго бих те запитал everton - преди 2-3 години пак ли подкерпяше алонсо или викаш винаги за първия
Коментар
-
everton написа:Колега stenli, не съм объркал форумите, аз съм просто реалист . неоспорвам факта че шуми е най добрия пилот от смъртта на сена до ден днешен, но за него може да се каже същото - появи се с подоходящата кола в подоходящото време. в последните години нямаше един пилот който можеше да измине 10 обиколки без грешка, и когато се появи такъв стана веднага шампион. относно това дали съм винаги за първия - рено влезнаха във Ф1 преди 2 години и на втората шампиони, като гледам как върви май и 3 година ще са шампиони. има много време до края така че ще видим.
Коментар
-
няма друг пилот, който може така да развива един автомобил
Коментар
-
hit-ko: И най-важното и интересно, досега никой нормален човек дори и не се е опитал да оспори качествата му! никой не оспорва "качествата" на Шумиту, особено тактическитеТака "също" се печелят титли Клипчета с инциденти от Ф1!http://f1italia.altervista.org/index...&Pag=Video01И ако мога да перефразирам един лозунг : "Бог прощава, феновете на Хил - НЕ!"С "изгонването" на Хил от Уилямс по старата традиция на Франк да си гони шампионите, спести на Деймън поне още 2 последователни титли Помните как Вилньов спечели с колата от предната година Да не коментирам и снимките по-горе!Иначе стана чудесно състезание! Много готино се захапаха! Дотук сезонът върви много читаво! Дано не се изгуби интригата :DПП- Тази година ще се пенсионираме ли!?
Коментар
-
Ако Хил не е бил нищо особено, то Шумахер е голям късметлия и като се оттегли ще се препитава с ТОТО и Еврофутбол Хил е истински пилот от старата школа Плюс това е влязъл в автомобилизма, след като е бил мотоциклетист! А конструкторските му качества не са по-лоши от на Шумахер, но това остана недооценено от Франк Уилямс, което всъщност изяде главата на тима в последното десетилетие!Разбирам, че тук повечето са "червени сектанти", ама право куме у очи :D ПП- Хил не беше нищо особено, ама в Унгария, ако не му се бяха прецакали скоростите, щеше да победи с най-бъгавия таралясник Иначе пак ги направи луди гъби! :PПП- Виж за стратегията по време на състезание не мога да отрека, че Шумахер си играе по-добре картите , но това е и въпрос на отборна стратегия!
Коментар
-
sev написа:не бих се нарекъл червен сектант :D по-скоро ШУМАХЕРИСТ :D
Коментар
-
everton написа:sev написа:не бих се нарекъл червен сектант :D по-скоро ШУМАХЕРИСТ :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар