Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

profusion написа:
    Да му е честито наказанието на Шуми. Получи 20 сек
    А на теб ти олекна...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

=Rudi= написа:
      Представете си дребните душици как се кефят, че мърдат напред, защото наказаха Шумахер. Алонсо рестартира нескопосано, Шумахер да набере колоната ли? Не! - Оправя го отзад и есествено газените и преди от него ревват. Да си велик е занимание самотно. Всички /ПОСРЕДСТВЕНИ/ шефове и пилоти те мразят.
      Много набра, нали? Чак ме разчувства с тирадата си.
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

В правилата трябва да се запише да не се изпреварва въобще в състезанието!Опасно е! Въобще най-добре да си карат зад сейфтикар от-до и да се самозадоволяват само с презерватив - по - сигурно е някак си.А иначе му дойдоха 15-те мин. слава на оня продукт на кръвосмешение - Демънд Хил. Ей че хубаво било да отмъщаваш от позиция на силата А? Иначе негрите няма да ги наказваме - ще се оплачат че им се нарушават правата ..

Коментар

А да напишат - Само Шуми има право да:1. Блъска колегите си2. Изпреварва при сейфти кар3. Финишира по мислената линия на финала, където и да е тя - в бокса, в тоалетните, в хола на Шуми4. Паркира навсякъде по пистатаЕй, ама когато правилата важат за него много ви боли, защо така?
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

gantcho написа:
            Много набра, нали? Чак ме разчувства с тирадата си.
            :D Хич не набирам. Аз гледам състезанията заради самите тях, харесвам/л съм/ Шумахер и не го крия. Търся положителна емоция и релаксация по време на надпреварата, а вие се натоварвате да му търсите кусури и да го линчувате. Тази вечер защо никой не се сеща, че настоящият СШ отпадна в третата обиколка, не говорим за съотношението на точките - учудвам се, че цялото състезание следите Шумахер /без да го харесвате/. Даже аз те разчувствах като говоря за него. Много ви стресира тоз, бе!

Коментар

Lane Staley написа:
              А да напишат - Само Шуми има право да:1. Блъска колегите си за да спечели титла2. Изпреварва при сейфти кар3. Финишира по мислената линия на финала, където и да е тя - в бокса, в тоалетните, в хола на Шуми, без да си изтърпи наказанието от 10 секунди. 4. Паркира навсякъде по пистата за да провали печелившата бърза обиколка на основния конкурент. Ей, ама когато правилата важат за него много ви боли, защо така?
              5. Кара болиди изцяло извън правилата на Ф1.6. Бива избутван от чакъла от маршалите дори когато изхвърчи от пистата и да продължи състезанието.7. Да изпреварва по няколко пъти на парадната/загряващата обиколка, след това да не си изтърпи 5 секундното stop-and-go penalty, а накрая да си завърши състезанието след като му е развян черен флаг.......Правилника може да бъде дописван дълго, колега. Затова си позволих да допълня поста ти с още няколко точки, макар задачата да е безкрайна Но не може да бъде оставен великия на вълците - той е такава ярка индивитуалност, че за него трябват други правила

Коментар

=Rudi= написа:
                :D Хич не набирам. Аз гледам състезанията заради самите тях, харесвам/л съм/ Шумахер и не го крия. Търся положителна емоция и релаксация по време на надпреварата, а вие се натоварвате да му търсите кусури и да го линчувате. Тази вечер защо никой не се сеща, че настоящият СШ отпадна в третата обиколка, не говорим за съотношението на точките - учудвам се, че цялото състезание следите Шумахер /без да го харесвате/. Даже аз те разчувствах като говоря за него. Много ви стресира тоз, бе!
                И аз гледам състезанията заради спорта. И така от 1992 година, когато Шумахер беше новобранец. Не бях за Сена, но се възхищавах безрезервно от него, защото донесе много красота в спорта. За разлика от Шумахер. И не крия също така, че още от самото начало ми е неприятен. Кусурите му не е нужно човек да ги търси - те си личат веднага щом си изпусне нервите и падне усмихнатата му маска за да разкрие хиенската му и мошеническа същност. Винаги е бил такъв. Но в момента изобщо не се натоварвам - много ми харесва как се развива шампионата му до тук. Златните среди, където винаги е било мястото на това медийно явление ако се състезаваше по честен начин. И никаква статистика не може да ме трогне. 3-те титли на Сена, 4-те на Прост и 2-те на Хакинен значат за мен и показват много повече от 7-те на ней-големия неспортсмен в този красив спорт. Бътън действително отпадна. Не му тръгна този уикенд. Опече се и двигателят му. А знае ли някой защо? Защото са забравили да свалят капака на левия му въздухозаборник. Така си започнал състезанието. Няма охлаждане. Какво да коментирам? Механиците му са за разстрел Маса и Хамилтън не сътвориха чудеса и за тях няма нещо особено да се каже. На Алонсо му направиха вълшебна тактика и той определено спечели много от това. Шумахер изпревари Розберг този път, дано му е за последно Изпревари и Алонсо. Все така да изпреварва! Та така, колега - отново един от най-интересните моменти в състезанието беше нерегламентираното изпреварване на онзи, който винаги нарушава правилата. Нормално е да се коментира точно това. И то не без известно задоволство от моя страна - признавам си. :D

Коментар

Lane Staley написа:
                  А да напишат - Само Шуми има право да:1. Блъска колегите си2. Изпреварва при сейфти кар3. Финишира по мислената линия на финала, където и да е тя - в бокса, в тоалетните, в хола на Шуми4. Паркира навсякъде по пистатаЕй, ама когато правилата важат за него много ви боли, защо така?
                  А къде беше

Коментар

Сър Стърлинг Мос подкрепи Михаел Шумахер и заяви, че на негово място би направил същото изпреварване в Гран при на Монако. Седемкратният световен шампион бе наказан заради непозволено от правилника изпреварване на Фернандо Алонсо в последната обиколка при прибирането на колата за сигурност. Мос сподели, че шефовете на още десет отбора са наредили на пилотите си да атакуват, но наказанието е отнесъл само Шумахер, защото само неговата атака е била успешна."Светлините на светофарите трябваше да останат жълти до финала в Монако, както и не трябваше да бъдат развети зелените флагове. Шефовете на десет отбора съобщиха на пилотите си да се състезават до финала, но само атаката на Шумахер успя, за което той бе наказан", заяви Мос. " Убеден съм, че той постъпи правилно и ако бях на негово място, и аз бих направил абсолютно същото. Правилото, заради което му отнеха точки, трябва бързо да бъде променено, преди ситуацията да се повтори", завърши британецът.
                    Много фалшификати, много нещо ... язък за тоя иначе "хрисим" спорт А иначе по темата: вижда се и за всички е ясно, Ферари са най-близо до Ред Бул. Хубавото е ,че не са толкова чупливи. Само да имаха пилоти ,като Кубица ... но пълно щастие неможе да има.
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ей колко съм зле, разсеях се и изпуснах старта.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

дали ще накажат алонсо

Коментар

strajaro написа:
                          дали ще накажат алонсо
                          Не.Vitaly Petrov: "... At the end of the race my tyres were really worn when I was fighting with Alonso. He tried to go around the outside of me in turn three and my car pushed to the outside so we made contact which caused the puncture. It’s bad luck and I’m disappointed to miss out on scoring points, but there are a lot of positives from this race because the car has the pace to fight in the top ten."http://www.renaultf1.com/2010-Turkish-Grand-Prix-Sunday.html?lang=en
                          Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00

Коментар

А бре.. никой ли не гледа формулата в Турция!? Или понеже Шуми не участва в шоуто - не ви се плюе жлъч...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              А бре.. никой ли не гледа формулата в Турция!? Или понеже Шуми не участва в шоуто - не ви се плюе жлъч...
                              Е то шоуто там направиха Уебър и Фетел , но според мен Фетел си беше виновен,въпреки че като гледам жестовете които после направи май той не е на това мнение.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Ей, ама ти май само чакаш да каже някой нещо за Шумахер или ФК Левски.Гледахме. Розберг беше добър в ролята на бодигард.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X