profusion написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
=Rudi= написа:Представете си дребните душици как се кефят, че мърдат напред, защото наказаха Шумахер. Алонсо рестартира нескопосано, Шумахер да набере колоната ли? Не! - Оправя го отзад и есествено газените и преди от него ревват. Да си велик е занимание самотно. Всички /ПОСРЕДСТВЕНИ/ шефове и пилоти те мразят.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
В правилата трябва да се запише да не се изпреварва въобще в състезанието!Опасно е! Въобще най-добре да си карат зад сейфтикар от-до и да се самозадоволяват само с презерватив - по - сигурно е някак си.А иначе му дойдоха 15-те мин. слава на оня продукт на кръвосмешение - Демънд Хил. Ей че хубаво било да отмъщаваш от позиция на силата А? Иначе негрите няма да ги наказваме - ще се оплачат че им се нарушават правата ..VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
А да напишат - Само Шуми има право да:1. Блъска колегите си2. Изпреварва при сейфти кар3. Финишира по мислената линия на финала, където и да е тя - в бокса, в тоалетните, в хола на Шуми4. Паркира навсякъде по пистатаЕй, ама когато правилата важат за него много ви боли, защо така?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
gantcho написа:Много набра, нали? Чак ме разчувства с тирадата си.
Коментар
-
Lane Staley написа:А да напишат - Само Шуми има право да:1. Блъска колегите си за да спечели титла2. Изпреварва при сейфти кар3. Финишира по мислената линия на финала, където и да е тя - в бокса, в тоалетните, в хола на Шуми, без да си изтърпи наказанието от 10 секунди. 4. Паркира навсякъде по пистата за да провали печелившата бърза обиколка на основния конкурент. Ей, ама когато правилата важат за него много ви боли, защо така?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
=Rudi= написа::D Хич не набирам. Аз гледам състезанията заради самите тях, харесвам/л съм/ Шумахер и не го крия. Търся положителна емоция и релаксация по време на надпреварата, а вие се натоварвате да му търсите кусури и да го линчувате. Тази вечер защо никой не се сеща, че настоящият СШ отпадна в третата обиколка, не говорим за съотношението на точките - учудвам се, че цялото състезание следите Шумахер /без да го харесвате/. Даже аз те разчувствах като говоря за него. Много ви стресира тоз, бе!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Lane Staley написа:А да напишат - Само Шуми има право да:1. Блъска колегите си2. Изпреварва при сейфти кар3. Финишира по мислената линия на финала, където и да е тя - в бокса, в тоалетните, в хола на Шуми4. Паркира навсякъде по пистатаЕй, ама когато правилата важат за него много ви боли, защо така?
Коментар
-
Сър Стърлинг Мос подкрепи Михаел Шумахер и заяви, че на негово място би направил същото изпреварване в Гран при на Монако. Седемкратният световен шампион бе наказан заради непозволено от правилника изпреварване на Фернандо Алонсо в последната обиколка при прибирането на колата за сигурност. Мос сподели, че шефовете на още десет отбора са наредили на пилотите си да атакуват, но наказанието е отнесъл само Шумахер, защото само неговата атака е била успешна."Светлините на светофарите трябваше да останат жълти до финала в Монако, както и не трябваше да бъдат развети зелените флагове. Шефовете на десет отбора съобщиха на пилотите си да се състезават до финала, но само атаката на Шумахер успя, за което той бе наказан", заяви Мос. " Убеден съм, че той постъпи правилно и ако бях на негово място, и аз бих направил абсолютно същото. Правилото, заради което му отнеха точки, трябва бързо да бъде променено, преди ситуацията да се повтори", завърши британецът.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ей колко съм зле, разсеях се и изпуснах старта.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
strajaro написа:дали ще накажат алонсоFiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
А бре.. никой ли не гледа формулата в Турция!? Или понеже Шуми не участва в шоуто - не ви се плюе жлъч...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А бре.. никой ли не гледа формулата в Турция!? Или понеже Шуми не участва в шоуто - не ви се плюе жлъч...Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А бре.. никой ли не гледа формулата в Турция!? Или понеже Шуми не участва в шоуто - не ви се плюе жлъч...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар