fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Ама не знам тая тема за Формула 1 ли е ,или специално за Шумахер, че нещо само около него се върти мохабета.Все едно други пилоти не съществуват.Ако толкова много ви кефи, ходи се запознайте с него може да ви огрее.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Не знам какво му харесвате на Бътън, представянето му за мен си е 50 процента късмет и 50 процента възможности на техниката с която разполага. Като не разполагаше с конкурентен болид, къде беше? Сега е яхнал някаква случайна вълна и може да поеме малко въздух. Славата му обаче не се крепи на стабилни устои. Нищо против нямам него, но е въпрос на време да му изневери късмета. Сложете го в един болид гума до гума и не само Хамилтън и Фетел, но дори и Кобаяши ще го стъпче небрежно. А за Шуми е рано да казвам, че се сбъдват стипчивите прогнози, но като гледам досега ефекта от връщането му оказва влияние единствено за вдигане на самочувствието на новото поколение :DFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
cho написа:Не знам какво му харесвате на Бътън, представянето му за мен си е 50 процента късмет и 50 процента възможности на техниката с която разполага. Като не разполагаше с конкурентен болид, къде беше?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
и късмет си трябва, и късмет...Спомням си още в първия сезон на Бътън във Ф1 (дано не се лъжа), как му се счупи колата на 300 м преди финала, като щеше да вземе първото си "първо място". Направи ми впечатление още с появяването си във Ф1 стилът му на каране. Напомня ми за предишния ми любимец - Деймън Хил. А и Бътън от влизането си в Ф1 до миналата година беше все в отбори-неудачници и с много проблеми. Миналата година попадна в отбор с бюджет и добра кола и показа на какво е способен. Мисля, че няма нищо случайно в доброто му представяне и в предния кръг.
Коментар
-
Immortal написа:Миналата година попадна в отбор с бюджет и добра кола и показа на какво е способен. Мисля, че няма нищо случайно в доброто му представяне и в предния кръг.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Алонсо направо ме накефи най-много, направи толкова изпредварвания,колкото другите не направиха общо за цялото състезание.Накрая само се омота нещо и Шумахер го надмина ,но иначе стана супер състезание.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз обаче не разбрах ,защо му трябваше на Алонс да се гаври с по-бавните си колеги и да им размахва ръка...?! А Шумата за пореден път показа ,как трябва да се бори един истински СШ...до край.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Аз обаче не разбрах ,защо му трябваше на Алонс да се гаври с по-бавните си колеги и да им размахва ръка...?! А Шумата за пореден път показа ,как трябва да се бори един истински СШ...до край.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар