Нека се въздържаме от обиди Ако на някой му се псува > formula1.bg Алонсо няма никаква вина, поради простата причина, че беше заклещен от двете страни и нямаше къде да мърда. Следваше си траекторията, докато Бътън не го докосна.Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер? Е, то бива субективизъм, ама тва беше върха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
profusion написа:... Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер? Е, то бива субективизъм, ама тва беше върхаПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
profusion написа:Нека се въздържаме от обиди Ако на някой му се псува > formula1.bg Алонсо няма никаква вина, поради простата причина, че беше заклещен от двете страни и нямаше къде да мърда. Следваше си траекторията, докато Бътън не го докосна.Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер? Е, то бива субективизъм, ама тва беше върха
Коментар
-
cho написа:Завъртя се една теория , че Фераритата и може би Кубица са били с по-малко гориво, т.е. изчислено на ръба, поне това е едно от обясненията за спада в темпото им в края.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nai7 написа:Някой знае ли,кой как ще стартира утре?Че пропуснах квалификацията.
Коментар
-
Друг не знам, ама днес Виталий Петров ме израдва много - каква битка за чудо и приказ врътнаха с Хамилтън...А и състезанието беше доста интересно, макар и с предизвестен край.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Друг не знам, ама днес Виталий Петров ме израдва много - каква битка за чудо и приказ врътнаха с Хамилтън...А и състезанието беше доста интересно, макар и с предизвестен край.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация Пилето пък като се замисля, добре че е карък, че иначе друго оправдание нема Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :DFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
cho написа:Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация Пилето пък като се замисля, добре че е карък, че иначе друго оправдание нема Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :D
Коментар
-
profusion написа:cho написа:Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация Пилето пък като се замисля, добре че е карък, че иначе друго оправдание нема Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар