Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега feriot, мин година мой приятел ходи на такава екскурзия. По интересното което каза като се върна е , че малко преди старта на място билетите са паднали до 50 лв. Плана ни за тая година е да се мятаме няколко човека на Стилото или с коя да е кола и да ходим само за състезанието. Три причини - 1.излиза много евтино 2. не губиш цели три дни 3. жените(поне нашите) като чуят екскурзия в Турция се мръщят Jimy, относно първия ти коментар в темата - споделям същото мнение.Шумахер за мен също е велик пилот, нищо че не съм му бил никога фен.Ще се радвам да го видим в най-добра светлина, НО се съмнявам че ще успее, просто защото всичко се променя и няма шанс освен ако не върне времето назад. От една страна се радвам че ще го гледаме, от друга малко ми е жал за него, защото за да остане един пилот велик завинаги трябва да се оттегли веднага след апогея си иначе рискува да стане Лили Иванова във Формула1 :D
    FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Не го съжалявай толкова - сезонът за него ще приключи с няколко милиона повече, и аз искам така да ме посъжаляваш - нищо, че не съм толкова велик.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ако смяташ че се е върнал заради парите, жестоко се лъжеш. Дреме му. Тръпката е това което го върна. Ще се радвам да греша, но силно се съмнявам че ще вършее както преди.Едно за това че е дърто магаре вече, второ за това че има доста надъхани и талантливи млади рендета които с радост ще му стъпят на врата P.S. Шумахер с бастун ще е велик само във ВИП ложата, не и в болида
        FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Много бързате да го отпишете... пак ще си говорим след няколко състезания....

Коментар

Tie написа:
            Много бързате да го отпишете... пак ще си говорим след няколко състезания....
            Няма какво да говорим - Розберг пак го би :D

Коментар

в момента във F1 има трима, чиито качества са съвсем различни от тези на останалитетова са Алонсо, Фетел и Хамилтън - те могат за извлекат 100% от възможностите на болидавъпреки победата на Бътън, според мен Хамилтън управлява колата много по-добреАлонсо пилотира Ферарито отлично, не знам Маса дали е имал проблем...дано Фетел има повече късмет и не последвата съдбата на Кими, който заради повреди изпусна титлата преди няколко годиниРедБул в лицето на Фетел имат уникална скоростблизо зад тях са Макларън и ФерариМерцедес изоставатможе би и в Малайзия положението ще е същотов Европа очаквам раздвижване - наваксване от страна на Ферари и Макларън
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                въпреки победата на Бътън, според мен Хамилтън управлява колата много по-добре
                Хамилтън не направи нищо уникално, просто имаше нови гуми Уебър бе по-бърз от него, не знам дали обърна внимание на обиколките им, след като минаха през бокса.Героят от днешното състезание се казва Фернандо Алонсо, колкото и да е неприятно за мнозина. От последна позиция (22-ра) за около 10 обиколки се залепи зад гърба на Хамилтън в борба за 7-о място. Е това се казва каране Изключително съм разочарован от Маса. С всички сили се бореше срещу Алонсо и с не чак толкова голяма мотивация срещу Уебър и Хамилтън, които съвсем спокойно минаха през него. Прецака доброто темпо на Алонсо и това е всичко, което направи днес. Мисля, че е време Алонсо да зареже всякаква колегиалност и да сгази Маса още от следващото състезание. Ясно се вижда, че най-големият съперник за Маса е Алонсо, а в обратния случай нещата не стоят така. Прочетете това:http://www.autosport.com/news/report.php/id/82507Бътън си спечели състезанието в първия завой като удари Алонсо. Всъщност, всички пред Алонсо излязоха печеливши от тази ситуация. Ако беше тръгнал нормално, нямаше да го спре нито Фетел, нито Бътън, нито Шумахер, нито Маса, нито който и да било друг. Не и при бързината, която показа в първата фаза от състезанието.Въпреки всичко съм спокоен - радвам се, че Алонсо е в страхотна форма и разполага със страхотна кола. Достатъчно предпоставки, че да разплаче останалите шампиончета и псевдо пилотчета през този сезон.Да попитам феновете на Шумахер - двамата с Алонсо бяха един зад друг след първата обиколка. Къде се класира Алонсо и къде Шумахер и каква е разликата между двамата? Аз ще ви отговоря - 53 секунди! :P

Коментар

аз пък забравих, че е в Австралия тази седмица Ф1 и седнах пред ТВ-то в 14.45 ч. дагое.....
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

еееВладине съм съгласен с някои работи :D за Шумахер няма да кажа нищо, защото след това ще изпишем 10 страници с глупости :D и аз мисля че Алонсо направи супер състезание, но за катастрофата беше виновен тойза Хамилтън - не говоря само за това състезание, а по принципще скъса шортите на Бътън, като същото ще направи и Алонсо с Маса

Коментар

Sev написа:
                      за Шумахер няма да кажа нищо, защото след това ще изпишем 10 страници с глупости :D и аз мисля че Алонсо направи супер състезание, но за катастрофата беше виновен той
                      При това положение ще напишем 10 страници за катастрофата http://www.youtube.com/watch?v=CDCvQ5fWFjIАлонсо е в сандвича на Бътън и Шумахер. Какво се очаква да стори? Беше половин кола пред Бътън, съответно Бътън трябваше да отстъпи. Шумахер и той е за бой, че от външната страна взе да затваря Алонсо. Даже, като се загледам повече, Шумахер най-много е за бой... Ти си

Коментар

ако гледаме точно този момент, Микеле изобщо няма вина :D

Коментар

Sev написа:
                          ако гледаме точно този момент, Микеле изобщо няма вина :D
                          Няма такова шоу. Шуми баш си ги сви
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Шумахер беше жертва на инцидента на Алонсо и Бътън. Кой от двамата хубавци е виновен е трудно да се каже. Алонсо затвори Бътън, той пък не намали за да избегне удара, но както каза старото - случват се постоянно инциденти.Завъртя се една теория , че Фераритата и може би Кубица са били с по-малко гориво, т.е. изчислено на ръба, поне това е едно от обясненията за спада в темпото им в края.Бесен съм на Марк Уебър, развали шоуто на Хамилтън и Алонсо и потвърди, че няма причина поради която да му симпатизирам.Като цяло страхотно състезание. Смятам, че Фетел, Хамилтън, Алонсо и Шумахер стартират ли от задни позиции става яко състезание. Чудно ми е само защо Алонсо изпревари бая народ, стигно до Маса и дотам. Хамилтън показа как настига и прескача всеки. Отлично пилотиране и владеене на болида. Ако не го бяха вкарали в бокса, Бътън нямаше да цвили по радиото накрая
                            FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

profusion написа:
                              Sev написа:
                              за Шумахер няма да кажа нищо, защото след това ще изпишем 10 страници с глупости :D и аз мисля че Алонсо направи супер състезание, но за катастрофата беше виновен той
                              При това положение ще напишем 10 страници за катастрофата http://www.youtube.com/watch?v=CDCvQ5fWFjIАлонсо е в сандвича на Бътън и Шумахер. Какво се очаква да стори? Беше половин кола пред Бътън, съответно Бътън трябваше да отстъпи. Шумахер и той е за бой, че от външната страна взе да затваря Алонсо. Даже, като се загледам повече, Шумахер най-много е за бой... Ти си
                              :D :D :D :D :D Еееее мръсен Шумахер,пак той е виновен.Къде ходи да се бута там,ами да вземе да се дръпне и да направи място на голямата глава да мине,така ще е най добре.Ти май си гледал друго състезание,не виждаш ли че голямата глава не знае как да стартира и повечето го минаха като малка гара.Прецака състезанието на Пилето,май трябва повече да се загледаш,най-добре и цайси си сложи та белким да видиш.

Коментар

Мда... Леонсио кара добре, но трудно почва. Развали състезанието на половината керван с пионерското си изпълнение...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X