Колега feriot, мин година мой приятел ходи на такава екскурзия. По интересното което каза като се върна е , че малко преди старта на място билетите са паднали до 50 лв. Плана ни за тая година е да се мятаме няколко човека на Стилото или с коя да е кола и да ходим само за състезанието. Три причини - 1.излиза много евтино 2. не губиш цели три дни 3. жените(поне нашите) като чуят екскурзия в Турция се мръщят Jimy, относно първия ти коментар в темата - споделям същото мнение.Шумахер за мен също е велик пилот, нищо че не съм му бил никога фен.Ще се радвам да го видим в най-добра светлина, НО се съмнявам че ще успее, просто защото всичко се променя и няма шанс освен ако не върне времето назад. От една страна се радвам че ще го гледаме, от друга малко ми е жал за него, защото за да остане един пилот велик завинаги трябва да се оттегли веднага след апогея си иначе рискува да стане Лили Иванова във Формула1 :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
Ако смяташ че се е върнал заради парите, жестоко се лъжеш. Дреме му. Тръпката е това което го върна. Ще се радвам да греша, но силно се съмнявам че ще вършее както преди.Едно за това че е дърто магаре вече, второ за това че има доста надъхани и талантливи млади рендета които с радост ще му стъпят на врата P.S. Шумахер с бастун ще е велик само във ВИП ложата, не и в болидаFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
в момента във F1 има трима, чиито качества са съвсем различни от тези на останалитетова са Алонсо, Фетел и Хамилтън - те могат за извлекат 100% от възможностите на болидавъпреки победата на Бътън, според мен Хамилтън управлява колата много по-добреАлонсо пилотира Ферарито отлично, не знам Маса дали е имал проблем...дано Фетел има повече късмет и не последвата съдбата на Кими, който заради повреди изпусна титлата преди няколко годиниРедБул в лицето на Фетел имат уникална скоростблизо зад тях са Макларън и ФерариМерцедес изоставатможе би и в Малайзия положението ще е същотов Европа очаквам раздвижване - наваксване от страна на Ферари и Макларън
Коментар
-
Sev написа:въпреки победата на Бътън, според мен Хамилтън управлява колата много по-добре
Коментар
-
еееВладине съм съгласен с някои работи :D за Шумахер няма да кажа нищо, защото след това ще изпишем 10 страници с глупости :D и аз мисля че Алонсо направи супер състезание, но за катастрофата беше виновен тойза Хамилтън - не говоря само за това състезание, а по принципще скъса шортите на Бътън, като същото ще направи и Алонсо с Маса
Коментар
-
Sev написа:за Шумахер няма да кажа нищо, защото след това ще изпишем 10 страници с глупости :D и аз мисля че Алонсо направи супер състезание, но за катастрофата беше виновен той
Коментар
-
Шумахер беше жертва на инцидента на Алонсо и Бътън. Кой от двамата хубавци е виновен е трудно да се каже. Алонсо затвори Бътън, той пък не намали за да избегне удара, но както каза старото - случват се постоянно инциденти.Завъртя се една теория , че Фераритата и може би Кубица са били с по-малко гориво, т.е. изчислено на ръба, поне това е едно от обясненията за спада в темпото им в края.Бесен съм на Марк Уебър, развали шоуто на Хамилтън и Алонсо и потвърди, че няма причина поради която да му симпатизирам.Като цяло страхотно състезание. Смятам, че Фетел, Хамилтън, Алонсо и Шумахер стартират ли от задни позиции става яко състезание. Чудно ми е само защо Алонсо изпревари бая народ, стигно до Маса и дотам. Хамилтън показа как настига и прескача всеки. Отлично пилотиране и владеене на болида. Ако не го бяха вкарали в бокса, Бътън нямаше да цвили по радиото накраяFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
profusion написа:Sev написа:за Шумахер няма да кажа нищо, защото след това ще изпишем 10 страници с глупости :D и аз мисля че Алонсо направи супер състезание, но за катастрофата беше виновен той
Коментар
-
Мда... Леонсио кара добре, но трудно почва. Развали състезанието на половината керван с пионерското си изпълнение...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар