profusion написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Колега profusion,няма ли да се спреш бе човек,недей пиши глупости.Едно е да не харесваш Шумахер,съвсем друго е да казваш че е никой.Само виж когато отиде във Ферари къде бяха те,и къде ТОЙ ги закара,на върха.Че допреди да отиде той във Ферари колко години те нямаха шампион.Както казаха колегите по горе.Като Алонсо са много,Шумахер е 1.Колкото и да дрънкаш глупости че,видиш ли кой бил Шумахер само разсмиват хората които гледат този спорт.Кажи"на мен не ми харесва"а не че бил никой.Той сигорно дядо Боже му даде титлите при това не 1 не 2 а цели 7.
Коментар
-
Здрасти на всички...много си говорите за Ф1 ве! Ама някои са я гледали от списанията и вестниците. Алонсо е един от всички най-добри пилоти в момента ,като според мен е най-добрия от тях...изключвам Шумата разбира се! В момента в топ 5 влизат: Фетел;Алонсо;Хамилтън;Кубица...и това е май, Шумахер е в друга класация, "те" си я знаят!Разбира се Маса е много бърз и темпераментен състезател , но според мен никога няма да стане СШ и проблема е, че не може да се възползва от това което има-характера си. Докато Алонсо точно това прави, затова и успя още в първия завой да изпревари съотборника си.До колегите, противници на Пилето...визирам най-вече profusion: щом си гледал Ф1 сигурно си забелязал ,че точно от времето на днешния ВИП гост: пилотА Алези Ферари бяха последна дупка на ка...... кервана! Тогава само Бергер успя да измъкне едничка победа ... и аз не знам как. Освен Михаел Шумахер във Ферари се изляха още един "вагон" мозъци и способни хора и възродиха този именит отбор.Браво за днешният им успех, аз също ще се радвам на успехите им, нищо че съм фен на Шумахер. Обаче и това с Розберг нещо не го разбрах...обичате сравненията, но с угодни само за вас параметри?! Някой да забеляза, че Шумахер има три години пропуск от състезателна дистанция, докато на Нико това не му липсваше. Това че Шумата успя да се задържи в точките и не бе по-бавен от "петицата" само може да респектира всички ... дори и противниците му.edit: забравих да допълня, че репликата за Баричело истински ме накара да се смея ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Здрасти на всички...много си говорите за Ф1 ве! Ама някои са я гледали от списанията и вестниците. Алонсо е един от всички най-добри пилоти в момента ,като според мен е най-добрия от тях...изключвам Шумата разбира се! В момента в топ 5 влизат: Фетел;Алонсо;Хамилтън;Кубица...и това е май, Шумахер е в друга класация, "те" си я знаят!Разбира се Маса е много бърз и темпераментен състезател , но според мен никога няма да стане СШ и проблема е, че не може да се възползва от това което има-характера си. Докато Алонсо точно това прави, затова и успя още в първия завой да изпревари съотборника си.До колегите, противници на Пилето...визирам най-вече profusion: щом си гледал Ф1 сигурно си забелязал ,че точно от времето на днешния ВИП гост: пилотА Алези Ферари бяха последна дупка на ка...... кервана! Тогава само Бергер успя да измъкне едничка победа ... и аз не знам как. Освен Михаел Шумахер във Ферари се изляха още един "вагон" мозъци и способни хора и възродиха този именит отбор.Браво за днешният им успех, аз също ще се радвам на успехите им, нищо че съм фен на Шумахер. Обаче и това с Розберг нещо не го разбрах...обичате сравненията, но с угодни само за вас параметри?! Някой да забеляза, че Шумахер има три години пропуск от състезателна дистанция, докато на Нико това не му липсваше. Това че Шумата успя да се задържи в точките и не бе по-бавен от "петицата" само може да респектира всички ... дори и противниците му.
Коментар
-
Sev написа:олехейтърите пак са тук :D колкото и да не им се иска на някои хора ... това че за пореден път започва да се говори за Микеле е достатъчносамите световни шампиони го казаха - "1-2 титли ти носят уважениет, но 7 те правят легенда"просто помнете този сезон, скоро няма да има подобенlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Да си припомним как стана световен шампион за 1 път на Аделаида:http://www.youtube.com/watch?v=gr00HlaK-L0Малко по-късно се опита да направи същото и срещу Жак Вилньов:http://www.youtube.com/watch?v=CgfuoSFerDUЕто едно майсторско паркиране в началото на 2006http://www.youtube.com/watch?v=t_eRTg-vhyU
Коментар
-
Lane Staley написа:Sev написа:олехейтърите пак са тук :D колкото и да не им се иска на някои хора ... това че за пореден път започва да се говори за Микеле е достатъчносамите световни шампиони го казаха - "1-2 титли ти носят уважениет, но 7 те правят легенда"просто помнете този сезон, скоро няма да има подобен
Коментар
-
Я па тея точно "ТРИ" примера чаках... Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 !Оги извинявай, но това е несериозно!!! Това идва обаче,като приказката за камъните и собствената градина ... някой спомена името на кулумбийската м...я, така де пилотЪТ Монтоя. Защо НИКОГА ТОЙ не е обвинен в нетолерантно отношение??? ЗАЩОТО той никога не стана СШ в Ф1! ЗАЩОТО той единствен реши, че се намира в някоя американска серия и това да избуташ някой, още повече Шумахер си е геройство и данни за висш талант. А не случайно той самия е коментирал за удоволствието ,което му доставя "контакта" с Шумата.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
nai7 написа:Лелеле такива чудеса прочетох че няма по голям филм.По твойта логика,другите са били големи щото го е нямало Шумахер.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:nai7 написа:Лелеле такива чудеса прочетох че няма по голям филм.По твойта логика,другите са били големи щото го е нямало Шумахер.
Коментар
-
nai7 написа:Колега profusion,няма ли да се спреш бе човек,недей пиши глупости.Едно е да не харесваш Шумахер,съвсем друго е да казваш че е никой..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар