Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

profusion написа:
    Алонсо винаги е бил по-добър от Шумахер Тая година ще го докаже за трети път. Отдавна не се бях радвал така на победа, както на днешната.
    Сега ще бъда анатемосан но той даже "дядо Барикело" е по-постоянен като пилот от издигнатия в култ Шумахер.Докато бяха заедно във Ферари колко пъти му е спасявал задника , но да гледаме напред и дано да се очертае поредния интересен и непредвидим шампионат.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Пилето е един. Като Алонсо са десетки...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

олехейтърите пак са тук :D колкото и да не им се иска на някои хора ... това че за пореден път започва да се говори за Микеле е достатъчносамите световни шампиони го казаха - "1-2 титли ти носят уважениет, но 7 те правят легенда"просто помнете този сезон, скоро няма да има подобен
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колега profusion,няма ли да се спреш бе човек,недей пиши глупости.Едно е да не харесваш Шумахер,съвсем друго е да казваш че е никой.Само виж когато отиде във Ферари къде бяха те,и къде ТОЙ ги закара,на върха.Че допреди да отиде той във Ферари колко години те нямаха шампион.Както казаха колегите по горе.Като Алонсо са много,Шумахер е 1.Колкото и да дрънкаш глупости че,видиш ли кой бил Шумахер само разсмиват хората които гледат този спорт.Кажи"на мен не ми харесва"а не че бил никой.Той сигорно дядо Боже му даде титлите при това не 1 не 2 а цели 7.

Коментар

Здрасти на всички...много си говорите за Ф1 ве! Ама някои са я гледали от списанията и вестниците. Алонсо е един от всички най-добри пилоти в момента ,като според мен е най-добрия от тях...изключвам Шумата разбира се! В момента в топ 5 влизат: Фетел;Алонсо;Хамилтън;Кубица...и това е май, Шумахер е в друга класация, "те" си я знаят!Разбира се Маса е много бърз и темпераментен състезател , но според мен никога няма да стане СШ и проблема е, че не може да се възползва от това което има-характера си. Докато Алонсо точно това прави, затова и успя още в първия завой да изпревари съотборника си.До колегите, противници на Пилето...визирам най-вече profusion: щом си гледал Ф1 сигурно си забелязал ,че точно от времето на днешния ВИП гост: пилотА Алези Ферари бяха последна дупка на ка...... кервана! Тогава само Бергер успя да измъкне едничка победа ... и аз не знам как. Освен Михаел Шумахер във Ферари се изляха още един "вагон" мозъци и способни хора и възродиха този именит отбор.Браво за днешният им успех, аз също ще се радвам на успехите им, нищо че съм фен на Шумахер. Обаче и това с Розберг нещо не го разбрах...обичате сравненията, но с угодни само за вас параметри?! Някой да забеляза, че Шумахер има три години пропуск от състезателна дистанция, докато на Нико това не му липсваше. Това че Шумата успя да се задържи в точките и не бе по-бавен от "петицата" само може да респектира всички ... дори и противниците му.edit: забравих да допълня, че репликата за Баричело истински ме накара да се смея ...
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
              Здрасти на всички...много си говорите за Ф1 ве! Ама някои са я гледали от списанията и вестниците. Алонсо е един от всички най-добри пилоти в момента ,като според мен е най-добрия от тях...изключвам Шумата разбира се! В момента в топ 5 влизат: Фетел;Алонсо;Хамилтън;Кубица...и това е май, Шумахер е в друга класация, "те" си я знаят!Разбира се Маса е много бърз и темпераментен състезател , но според мен никога няма да стане СШ и проблема е, че не може да се възползва от това което има-характера си. Докато Алонсо точно това прави, затова и успя още в първия завой да изпревари съотборника си.До колегите, противници на Пилето...визирам най-вече profusion: щом си гледал Ф1 сигурно си забелязал ,че точно от времето на днешния ВИП гост: пилотА Алези Ферари бяха последна дупка на ка...... кервана! Тогава само Бергер успя да измъкне едничка победа ... и аз не знам как. Освен Михаел Шумахер във Ферари се изляха още един "вагон" мозъци и способни хора и възродиха този именит отбор.Браво за днешният им успех, аз също ще се радвам на успехите им, нищо че съм фен на Шумахер. Обаче и това с Розберг нещо не го разбрах...обичате сравненията, но с угодни само за вас параметри?! Някой да забеляза, че Шумахер има три години пропуск от състезателна дистанция, докато на Нико това не му липсваше. Това че Шумата успя да се задържи в точките и не бе по-бавен от "петицата" само може да респектира всички ... дори и противниците му.
              Колега някой хора няма да го разберат това.Те си мислят че някакво си детенце като Розберг може да се мери със Краля,и се кефят че бил пред дедо Шуми.Но както каза,той си почива 3 г и не е във оптимална форма като другите.Но работата му беша да върне повечето зрители пред екраните и на трибуните,и засега го прави успешно.Че го мразят много хора е факт но така са най-големите.Мразени от малцина но обичани от мнозина.Винаги съм симпатизирал на Шумахер и ще го правя,ако ще и най-слабия да е.

Коментар

Sev написа:
                олехейтърите пак са тук :D колкото и да не им се иска на някои хора ... това че за пореден път започва да се говори за Микеле е достатъчносамите световни шампиони го казаха - "1-2 титли ти носят уважениет, но 7 те правят легенда"просто помнете този сезон, скоро няма да има подобен
                Защо пък хейтъри?Който не е съгласен е хейтър, така ли? Аз няма за какво да мразя Пилето. За каква омраза говорим? Не ние сме хейтъри, вие отказвате да погледнате от чуждата камбанария.За мен Шумахер е добър, но не толкова колкото го изкарвате. Реално той не е имал истинска конкуренция - Сена загина, прост го нямаше, Хакинен си е средно ниво, Вилньов и Хил също, Райконен беше медийна звезда, но нищо собено, просто поредната надежда. Монтоя - добър, но далеч, далеч от Сена, Прост, Менсъл. Имаше един луд Ървайн, но само с лудостта, не и с таланта на гениите. И опропастения от Мерцедес талант на Култард. Алонсо, мисля, е първият замесен от тесто, от каквото са големите, сред тях и Шуми. Фетел също, ако издържи на напрежението. И вероятно Розберг. Освен това Шумахер винаги е имал Рос Браун. Ставал е шампион само с негова кола и, ако не греша, само с Рос Браун в отбора. Да не говорим за електрониката на Бенетон от ’94та. Мисля че ако сте докрай честни ще си признаете, че голяма част от победите на Пилето се дължат на невероятното тактическо мислене на РБ и който и друг да беше - пилот средна ръка, тип тираджия - способен да поддържа темпо, би ги спечелил. Мисля че това бе причината де не се качи във Ферарито миналата година, а сега да отиде в Мерцедес ГП - без Рос Браун няма шанс. Поне евала му правя, че си дава сметка.Вижте, не всички сме хлапета формирали мнението си по Уикипедиа, брой победи, журналистически дитирамби и медийни кампании. Гледали сме, гледаме, помним и мислим.Заради това не ни наричай хейтъри, защото по същата логика аз мога да те нарека глорихънтър.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Да си припомним как стана световен шампион за 1 път на Аделаида:http://www.youtube.com/watch?v=gr00HlaK-L0Малко по-късно се опита да направи същото и срещу Жак Вилньов:http://www.youtube.com/watch?v=CgfuoSFerDUЕто едно майсторско паркиране в началото на 2006http://www.youtube.com/watch?v=t_eRTg-vhyU

Коментар

Lane Staley написа:
                    Sev написа:
                    Защо пък хейтъри?Който не е съгласен е хейтър, така ли? Аз няма за какво да мразя Пилето. За каква омраза говорим? Не ние сме хейтъри, вие отказвате да погледнате от чуждата камбанария.За мен Шумахер е добър, но не толкова колкото го изкарвате. Реално той не е имал истинска конкуренция - Сена загина, прост го нямаше, Хакинен си е средно ниво, Вилньов и Хил също, Райконен беше медийна звезда, но нищо собено, просто поредната надежда. Монтоя - добър, но далеч, далеч от Сена, Прост, Менсъл. Имаше един луд Ървайн, но само с лудостта, не и с таланта на гениите. И опропастения от Мерцедес талант на Култард. Алонсо, мисля, е първият замесен от тесто, от каквото са големите, сред тях и Шуми. Фетел също, ако издържи на напрежението. И вероятно Розберг. Освен това Шумахер винаги е имал Рос Браун. Ставал е шампион само с негова кола и, ако не греша, само с Рос Браун в отбора. Да не говорим за електрониката на Бенетон от ’94та. Мисля че ако сте докрай честни ще си признаете, че голяма част от победите на Пилето се дължат на невероятното тактическо мислене на РБ и който и друг да беше - пилот средна ръка, тип тираджия - способен да поддържа темпо, би ги спечелил. Мисля че това бе причината де не се качи във Ферарито миналата година, а сега да отиде в Мерцедес ГП - без Рос Браун няма шанс. Поне евала му правя, че си дава сметка.Вижте, не всички сме хлапета формирали мнението си по Уикипедиа, брой победи, журналистически дитирамби и медийни кампании. Гледали сме, гледаме, помним и мислим.Заради това не ни наричай хейтъри, защото по същата логика аз мога да те нарека глорихънтър.
                    Лелеле такива чудеса прочетох че няма по голям филм.По твойта логика,другите са били големи щото го е нямало Шумахер.Кой ти говори за Уикипедия бе колега,аз има ТВ от много години и гледам какво направи Шумахер през годините.Във Ферари го обичаха искрено,и се радваха по един по специален начин когато той побеждаваше.Той се раздаваше на 100% за отбора.Тоз не бил добър,онзи не бил добър,ти по добър ли си.Щом е там и е на върха значи е най добрия.Вече казах,кажи"АЗ НЕ ГО ХАРЕСВАМ"а не че бил пилот добър,той не е добър,той е най добрия.

Коментар

Ясно! Черното е бяло.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Я па тея точно "ТРИ" примера чаках... Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 !Оги извинявай, но това е несериозно!!! Това идва обаче,като приказката за камъните и собствената градина ... някой спомена името на кулумбийската м...я, така де пилотЪТ Монтоя. Защо НИКОГА ТОЙ не е обвинен в нетолерантно отношение??? ЗАЩОТО той никога не стана СШ в Ф1! ЗАЩОТО той единствен реши, че се намира в някоя американска серия и това да избуташ някой, още повече Шумахер си е геройство и данни за висш талант. А не случайно той самия е коментирал за удоволствието ,което му доставя "контакта" с Шумата.
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

nai7 написа:
                          Лелеле такива чудеса прочетох че няма по голям филм.По твойта логика,другите са били големи щото го е нямало Шумахер.
                          Това, че не умееш да си вадиш логически правилни заключения не е изненада за мен. Този ти проблем ще остане неразрешен, понеже тези умения се усвояват в ранна детска възраст. Ако обаче все пак искаш да разбереш какво съм казал, с цел да се води аргументиран спор, помоли някой познат, прочетете го, разбийте сложните изречения на прости такива, анализирайте и... о, изненада!!! може да разбереш, че не съм искал да кажа това, което си мислиш, че съм искал да кажа И ако четеш и обмисляш прочетеното ще резбереш, че съм започнал със "За мен", което е равносилно на "Според мен".
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                            nai7 написа:
                            Лелеле такива чудеса прочетох че няма по голям филм.По твойта логика,другите са били големи щото го е нямало Шумахер.
                            Това, че не умееш да си вадиш логически правилни заключения не е изненада за мен. Този ти проблем ще остане неразрешен, понеже тези умения се усвояват в ранна детска възраст. Ако обаче все пак искаш да разбереш какво съм казал, с цел да се води аргументиран спор, помоли някой познат, прочетете го, разбийте сложните изречения на прости такива, анализирайте и... о, изненада!!! може да разбереш, че не съм искал да кажа това, което си мислиш, че съм искал да кажа И ако четеш и обмисляш прочетеното ще резбереш, че съм започнал със "За мен", което е равносилно на "Според мен".
                            Ок.Това"За мен"съм го пропуснал,сори.Факт е че не мога да се меря със умник като теб,но трябва да има и такива като мен нали ооооо най-мъдри сред мъдрите.Сега по темата,такива като Алонсо и Розберг се намират на килограм.

Коментар

nai7 написа:
                              Колега profusion,няма ли да се спреш бе човек,недей пиши глупости.Едно е да не харесваш Шумахер,съвсем друго е да казваш че е никой..
                              Ако започнеш да ме разбираш, може би ще спреш да мислиш, че говоря глупости. Плюс това, аз не твърдя, че Шумахер е НИКОЙ, а че не е с нищо по-добър от останалите шампиони, т.е. НЕ Е ВЕЛИК. Надявам се, че се изяснихме...

Коментар

Lane Staley написа:
                                Защо пък хейтъри?Който не е съгласен е хейтър, така ли? Аз няма за какво да мразя Пилето. За каква омраза говорим? Не ние сме хейтъри, вие отказвате да погледнате от чуждата камбанария.
                                И аз това мислех да напиша...

Коментар

Working...
                                X