Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да 4еститим ножата сжетожна титла на негожо жели4естжо доларат както и на продайните отбори!!!!!4ЕСТИТО

Коментар

Честита Световна титла на Фетел!!! Ако беше спечелил Алонсо, подарените му от отбора 7 точки при размяната му с Маса щяха да придават горчив вкус. При Ред Бул обаче, макар и имайки възможност предишното състезание, нещата не станаха по този начин. За това победата на Фетел радва привърженици като мен.

Коментар

По-голям театър от това няма как да има. Да им е честито на "честните" от Ред Бул.Колега Руди Ред Бул го направиха съвсем точно и ясно предното състезание, както и в квалификацията, както и със стратегията на Уебър за да стане Фетел шампион. Още в средата на сезона сами казаха че Уебър е втория пилот в отбора, само че техническия проблем с Фетел преди няколко състезания им обърка сметките та подходиха малко по-грубо не с отборни заповеди , а направо с действия.

Коментар

честито на Фетел, заслужаваше титлатаогромна грешка при стратегията на Фераримислеха си че трябва да се пазят от Уебър, а забравиха двете коли които влязоха в бокса при сейфти карано както каза ФА като свърши състезание е лесно да се разбере правилната тактикатрябва още да се учат от Рос Брауна най-лошото беше, че Михаел беше в основата на събитията за стеклите се обстоятелства :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да им е честита победата на Фетел и Ред Бул, независимо че съм в италианското семеиство се възхищавам на победата на младите пилоти и отбори, достигаики невероятни постижения с ограничени ресурси. Не съм запознат с какви финанси са разполагали различните отбори но да побебиш на тази възраст (за Фетел) срещу такива гиганти като Ферари и Макларън си е постижение. Миналата година се кефих на колата на Браун а сега на Ред Бул.

Коментар

Много мойе да се поговори и за карането на Петрож и дистанциата коиато се отжори мейду него и предниа което помогна дори на Кубица да вземе поже4е то4ки от алонсо и вебер! За мен това си бе6е цирк от класа! Както и в Бразилиа как така то4но когато Вебер по4на да натиска Фетел взе да му загриава мотора а след тожа дистанциата се запази но пак Алонсо по4на да сабира Вебер!Моето ли4но мнение е 4е титлата триабжа6е да отиде при Алонсо или Вебер.Много лесно се пе4ели когато 6ефа на тима ти е граб. Стана както с титлата на негара.
              FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
                Много мойе да се поговори и за карането на Петрож и дистанциата коиато се отжори мейду него и предниа което помогна дори на Кубица да вземе поже4е то4ки от алонсо и вебер! За мен това си бе6е цирк от класа! Както и в Бразилиа как така то4но когато Вебер по4на да натиска Фетел взе да му загриава мотора а след тожа дистанциата се запази но пак Алонсо по4на да сабира Вебер!Моето ли4но мнение е 4е титлата триабжа6е да отиде при Алонсо или Вебер.Много лесно се пе4ели когато 6ефа на тима ти е граб. Стана както с титлата на негара.
                градски, я прочети кво си написал и ми кажи разбра ли го???по темата - пилота с най-много пол позишъни - т.е. най бързият - взе титлата! смятам, ако не друго, че поне е справедливо!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Извиниаваи градски ако сам ти саздал трудности при 4етенето но за парви пат ми се налага да ползвам конвертора за кирилица в саита а и сам малко тапи4ак и ми триабжа време докато го хвана.
                  FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Благодариа за забелейката типи4но по балгарски парво да наредим 4овека пак после да тарсим при4ините
                    FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
                      БлагодарИА за забелеЙката типи4но по бАлгарски пАрво да наредим 4овека пАк после да тАрсим при4ините
                      Ех тая кирилица.

Коментар

Working...
                      X