Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
Аз пък много се кефя затова че Ферари направиха двойна по средата на Мерцедес-ленд, а това за размяната не мога да разбера защо толкова се раздува,че било явно и кво ли не и виждате ли другите отбори не правели така,айде бе.Ич не ме унтересува какво правят другите отбори,важното е на края на сезона Ферари да са по-напредв отборното класине!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
gantcho написа:Не е вярно, че поне аз плюя който и да спечели. Не плщя дори Фетел когато печели честно, макар изобщо да не ми е приятен. Не съм оплювал победите на Хамилтън, макар и той да не ми е фаворит. Определено съм се радвал на победите на Уебър и Бътън. А Макларън поне досега никога не е бил отбор, в който са се давали заповеди на пилотите да правят дакива циркове. Още от времето на Сена и Прост, които са се блъскали не веднъж. Същото важи и за Хакинен и Култард, които са се борили помежду си често за сметка на отборния интерес. Именно затова този нещастник Алонсо се махна от Макларън след като се опита да изнудва Рон Денис, който не желаеше да го фаворизира за сметка на Хамилтън. И отиде в отбор, където това е възможно и се прави - и от мошеника Бриаторе в Рено и, особено, от Ферари. Но в Макларън една заповед "Пести гориво" наистина означава "Пести гориво". Затова ги уважавам повече от нашите хора Ферари, за съжаление...Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Когато за Шумахер се правеха същите и то много по-явни пускания се радвахте, че Ферари печели. Когато Райконен стана шампион в Бразлия 2007 след пускане пак от страна на Маса се радвахте отново. Защо не се радвате и за Алонсо? :D Някой спомня ли си какво стана в Турция през тази година? Подобен случай...Аз лично не виждам нищо нередно в станалото. По-скоро се дразня на Ферари, че го направиха толкова левашки. Алонсо има по-голям шанс за титлата, нормално е да заложат на него. Маса или толкова си може или не е във форма, но представянето му през тази година е посредствено.
Коментар
-
По въпроса за Ферари - ще го кажа по друг начин. През 2007 година Ферари бяха пред дилемата: да оставят Маса да спечели домашното си състезание и да връчат титлата на Макларън или да измъкнат в последния момент титлата от конкуренцията. Съвсем разбираемо избраха второто във финалното състезание на сезона. Сега, останалото вече са спекулации, но Кими нямаше току-тъй да се примири с второто място и щеше да изкърти асфалта за да изпревари Маса. Не се знае какво щеше да стане - излишен риск. Тази година Ферари са много далеч по подобна дилема и според мен едва ли ще стигнат до нея. Затова тази заповед беше излишна и грозна. (Прочетох и изказването на Култард, но то не промени мнението ми)А иначе вчера ме изкефи карането на двама пилоти - Марк Уебър и... Шумахер . И двамата си получиха заслужена награда Прави ми впечатление, че Фетел го обзема "шампионския дух" само когато се налага да изпреварва съотборника си - някак си му се струва по-малко рисковано. А и винаги има шанс да накарат Уебър да му легне. Къде беше вчера цяла третина от състезанието - дори не се приближи достатъчно до Алонсо въпреки категорично по-бързата си кола. Фетел е смешник дори и да стане шампион! В този ред от мисли - евала на Барикело!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Най-добрият в момента, моят любимец Алонсо, заслужено триумфира! За Шуми по-добре да не говорим. 7-кратният световен шампион е много далече от най-добрите си постижения, но не трябва да забравяме, че в този спорт колата е повече от 50% предпоставка за успех/неуспех. Предполагам, че след това бледо завръщане на пистата Шумахер или окончателно ще се откаже, или ако остане във формулата, то ще бъде с много по-добра кола и през следващия сезон често ще го виждаме на стълбичката на победителите. Мисля, че няма междинен вариант за най-великия пилот.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честита победа на отбора на "Ред Бул" в шампионата на формула 1!!!!! Напълно заслужена и доста изстрадана конструкторска титла.Поздрави и за Фернандо Алонсо / ... невярвах,че мога да напиша подобно нещо за Фердо /, но много ми хареса как се бори: до последната секунда!Абсолютния късмет и рискова стратегия на Хюлкенберг и отбора му направиха състезанието на "лимонадите" много по-лесно! Защото загубените секунди на Алонсо зад гърба на Хюлкенберг му костваше титлата...може да е малко пресилено ,но е факт загубеното време и шансът му за атакуване на 25-те точки!?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Предстои най-интересния финал във формула 1 ,от много години насам!? Моите пристрастия са ясни, но за тях ще говорим догодина!Истината е ,че ще се радвам много ако ферари отмъкнат титлата при пилотите от ръцете на РедБул. Просто няма толкова каръшки отбор ,като техния защото и аз съм на мнението ,че тези болиди ако бяха в ръцете на други пилоти , дори не толкова бързи като Фетел или пък опитни като Уебър - до сега щяха да са шампиони! Факт е ,че Ферари имат един от най-талантливите и бързи пилоти: Алонсо, който последното състезание ми хареса страшно много. Аз лично съм сигурен и залагам на него да вземе 25-те точки и съответно титлата!!! Защото РедБул са силни, но в дълга състезателна дистанция започват да се разпадат и ресурса на колата тотално се срива. И ако не съомеят да се възползват от първоначалното си превъзходство ,то Ферари и Алонсо ще успеят да ги минат последните 10-15 обиколки! Въпреки ,че на никой от пилотите и отборите не го пожелавам ,но съм сигурен и за друго: ще има гръмнали двигатели ,защото всичко е от значение в ТОЗИ старт! 5-6 коня да са...ще бъдат изстискани от машините. В тази връзка не виждам от къде ще намерят още ресурс РедБул, докато Ферари и Маковете са доста по-спокойни в това отношение!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар