Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ооо, какво се правите на гръмнати. Алонсо е с по-големи шансове за титлата и беше нормално Маса да го пусне. А и испанеца е по-добрия от двамата. На които не му харесва да не гледа. FORZA FERRARI!
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Трябва им поне 10 000 000 глоба и дисквалификация на тея !!!
      Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00

Коментар

Що, бе! Кво са направили, че чак такива санкции?
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

А, нищо особено. В мотивацията на наказанието им се говори за дискредитиране/опозоряване на спорта - bringing the sport into disrepute. Отделно дето заповедите от бокса са забранени поради многократна злоупотреба с тях...
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
            А, нищо особено. В мотивацията на наказанието им се говори за дискредитиране/опозоряване на спорта - bringing the sport into disrepute. Отделно дето заповедите от бокса са забранени поради многократна злоупотреба с тях...
            Спорт?
            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Срам и позор! Жалка история!Е Маса заслужава да му треснат една седемцифрена глоба и да има едно наум следващият път когато се чуди дали да върне газта
              FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

cho написа:
                Е Маса заслужава да му треснат една седемцифрена глоба и да има едно наум следващият път когато се чуди дали да върне газта
                Маса според мен е най-малко виновен в случая. Това си беше 100% нареждане...

Коментар

Ама после на пресконференцията Алонсо как се правеше на разсеян. Маса незнайно защо не ускорил както трябва и той успял да го изпредвари. Но Маса нямаше какво да направи като му нареждат от бокса да пусне Алонсо.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ама вие ,който и да спечели го плюете!!!Защо да не го пусне?Това е отборен спорт!!!Всичко се прави за тима ,не ги оправдавам ,но не ги и обвинявам!Маса беше видимо ядосан на пресконференцията ,а колкото до Алонсо - не го харесвам ,но щом печели за Ферари ,ще се вика за него...Както и да е...Forza Ferrari!!!
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                      Ама вие ,който и да спечели го плюете!!!Защо да не го пусне?Това е отборен спорт!!!Всичко се прави за тима ,не ги оправдавам ,но не ги и обвинявам!Маса беше видимо ядосан на пресконференцията ,а колкото до Алонсо - не го харесвам ,но щом печели за Ферари ,ще се вика за него...Както и да е...Forza Ferrari!!!
                      То хубаво да го пусне ,ама да не го прави толкова видно.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                        Predatorsi написа:
                        То хубаво да го пусне ,ама да не го прави толкова видно.
                        Е виж за това си прав!И аз се ядосах ,като го пусна ,понеже винаги съм харесвал борбата за всяка позиция ,дори и между съотборници (без да правят сакатлъци разбира се :D )...Но не можем да ги обвиняваме че са го направили!
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Иска ми се да чуя мнението на profusion за състезанието.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Поне да бяха измислили нещо по-замазано, като това на макларън - "пести гориво", "не пести гориво" или "пази си гумите"
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Не е вярно, че поне аз плюя който и да спечели. Не плщя дори Фетел когато печели честно, макар изобщо да не ми е приятен. Не съм оплювал победите на Хамилтън, макар и той да не ми е фаворит. Определено съм се радвал на победите на Уебър и Бътън. А Макларън поне досега никога не е бил отбор, в който са се давали заповеди на пилотите да правят дакива циркове. Още от времето на Сена и Прост, които са се блъскали не веднъж. Същото важи и за Хакинен и Култард, които са се борили помежду си често за сметка на отборния интерес. Именно затова този нещастник Алонсо се махна от Макларън след като се опита да изнудва Рон Денис, който не желаеше да го фаворизира за сметка на Хамилтън. И отиде в отбор, където това е възможно и се прави - и от мошеника Бриаторе в Рено и, особено, от Ферари. Но в Макларън една заповед "Пести гориво" наистина означава "Пести гориво". Затова ги уважавам повече от нашите хора Ферари, за съжаление...

Коментар

gantcho написа:
                                А Макларън поне досега никога не е бил отбор, в който са се давали заповеди на пилотите да правят дакива циркове. Още от времето на Сена и Прост, които са се блъскали не веднъж. Същото важи и за Хакинен и Култард, които са се борили помежду си често за сметка на отборния интерес. Именно затова този нещастник Алонсо се махна от Макларън след като се опита да изнудва Рон Денис, който не желаеше да го фаворизира за сметка на Хамилтън. И отиде в отбор, където това е възможно и се прави - и от мошеника Бриаторе в Рено и, особено, от Ферари. Но в Макларън една заповед "Пести гориво" наистина означава "Пести гориво". Затова ги уважавам повече от нашите хора Ферари, за съжаление...
                                Нямало заповеди в Макларън!?! А Рон Денис защо си замина? Заради шпионския скандал. Бриаторе си поръча катастрофа. Изобщо не мога да се съглася, че едните са мошенници, а другите - не. За мен, винаги е имало елемент на измама - било с компоненти по аеродинамиката, с нелегален софтуер, с тракшън контрола, с двусмислени реплики. Но винаги е имало и елемент на прикриване и възможност за двойно тълкуване. Ама такова безочие като последното...

Коментар

Working...
                                X