Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    kiro_of_the_day написа:
    А бре.. никой ли не гледа формулата в Турция!? Или понеже Шуми не участва в шоуто - не ви се плюе жлъч...
    Е то шоуто там направиха Уебър и Фетел , но според мен Фетел си беше виновен,въпреки че като гледам жестовете които после направи май той не е на това мнение.
    Не желая да разочаровам колегата kiro_of_the_day, затова ще поплюя малко жлъч, и то с удоволствие Фетел - поредната нахъсана немска хиена, която трябва да спечели на всяка цена. На това му се вика "Кога пръдна, че стана и бояджия?" Не може да допусне той няколко състезания подред да го бие съотборникът му - трябва да спечели и то с всички средства. Явно много е повярвал в "гения" си след няколкото си победи дотук и медийния шум около него го опиянява. В случая беше състезателен инцидент причинен от собствената му глупост - чиста и неподправена. Но следващият път ще бъде добре обмислен ход за отстраняване на конкурента, а това сме го виждали вече Със сигурност не би се отказал от титла спечелена с незаконни подобрения по болида, нито пък ще му пука да вземе точки без да види кариран флаг. Ако имаме късмет, ще видим от него и други прецеденти. Така или иначе, Фетел чудесно се вписва в общата характеристика на съвременния германски "спортен дух", за който понятия като отборност, чест, достойнство и спортсменство са напълно чужди. И на германците на световното по футбол им пожелавам 3 поредни загуби още в групите.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Който е забравил че днес е състезанието в Канада да си включи телевизора, защото става супер надпревара. :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Добро състезание. Явно Ред Бул яко ще натискат за Фетел, толкова яко поразяха Уебър, че... Това започна да ми напомня на един отбор с един друг първи пилот. Същия, който явно е решил да счупи и рекорда за потрошени коли на колеги. Днес увеличи актива с колко? 3?В Макларън явно вече са гласували правилник за вътрешния ред и Бътън повече няма да прави като в Турция - да изненадва Хам отзад. Ама онова там може и инцидентно да е - прихванал е малк от местните нрави Добро състезание за Алонсо, макар че два пъти го хванаха по бели гащи.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

За разлика от Алонсо обаче Маса нямаше никакъв късмет трябваше да влиза 4 пъти в бокса. А за пореден път Шумахер ме убеди че е голяма гадина и затова въобще не го уважавам. Първо при двубоя с Кубица излиза с много по-малка скорост от бокса и реши че е по-добре да потроши и двете коли но да не загуби едно место. На това не му се вика борбеност, а пълна глупост.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Тоя Шумахер дето не мога да го понасям, още повече ми падна в очите-много, ама много нагъл.....номерата му краи нямат

Коментар

VIN написа:
              Тоя Шумахер дето не мога да го понасям, още повече ми падна в очите-много, ама много нагъл.....номерата му краи нямат
              Хубавото е, че напоследък му е останала единствено наглостта... По ми е лесно да понеса един наглец, който няма никакъв шанс да спечели. В момента болида му е нагласен за него, но и Нико взе да свиква и пак почна да се представя преди Мишко. А това с Уебър е наистина много странно. Но какво да очакваме от отбор, чийто топ-маниджмънт говори изцяло на немски? Нищо, че колите се разработват в Алглия...Само Бътън и Уебър!

Коментар

Аз не мисля че Редбул фаворизират открито Фетел, защото не вкараха Уебър навреме в бокса. Все пак на последното влизане в бокса Уебър трябваше да сложи меките гуми, а те я изкарат 20 обиколки - я не, затова му изтеглиха максимално назад това влизане, иначе трябваше накрая да влиза два пъти в бокса. Така или иначе се видя че Редбул не са фаворити в тоя кръг, макар че ми се искаше да са с еднаква стратегия като Макларън за да се види кой е по-бърз при еднакви условия. Въпреки това състезанието беше великолепно и си беше отначало до край уикенда на Хамилтън, страхотна обиколка в квалификацията, шоу за публиката, добър старт, стабилна битка с Алонсо, чисти изпреварвания , възползване на максимум от всяка ситуация, пълен контрол в хода на състезанието, отлично опазване на гумите и недопускане на някой да се доближи опасно до него. Мисля че вече и най-големите хейтъри го признаха за пилот от най-висока класа. Много добро състезание и за Алонсо, бори се докрай, малко разсеян и с недостатъчно хъс. Фелипе Маса чак ми стана жал за него накрая. А Михаел Шумахер за мое съжаление потвърждава мнението ми отначалото на сезона ,че " всяко нещо е с времето си"
                FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Скучновато състезание, но не мога да не съм доволен. Ето предвиждането ми, дадено след 2рата тренировка в Петък:GREAT BRITAIN 1. WEBBER M. 2. ALONSO F. 3. ROSBERG N.Познати 2ма пилоти на точни позиции, добър съм, а Май са пуснали запис от тийм радиото на Розберг: "Къде е батко, бе "
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не ми хареса представянето на Алонсо. Всъщност, не ми харесва последните 2 състезания. Един старт не е направил като хората през тази година. Проблемите му днес тръгнаха точно от това. От друга страна Хамилтън за пореден път направи брилянтен старт и явно изтисква болида до край. Този сезон съм го отписал. Не знам какво става във Ферари, но нещо не е наред.Стискам палци на Уебър да стане шампион. Не харесвам пилоти, които насила и съвсем открито се фаворизират. Фетел е точно такъв.

Коментар

profusion написа:
                      Стискам палци на Уебър да стане шампион. Не харесвам пилоти, които насила и съвсем открито се фаворизират. Фетел е точно такъв.
                      Във Формула 1 се търси нова млада "суперзвезда". Един от ключовите критерии е да е германец. Или поне немско-говорящ. Вероятно има защо На един такъв млад и перспективен "талант" трябва да му се осигури и втори пилот, защото иначе няма да може да пожъне успехите на доскорошната "икона". Обаче онзи мръсник Уебър не ще и не ще да е втори пилот. Не се засрами задето говори английски в един австрийски отбор и да се скрие в миша дупка...Аз все си мисля, че този път не могат за нищо да упрекнат Уебър - Фетел сам тръгна да оре нивата, нямаше съприкосновение доколкото видях. А Алонсо какво да го коментирам. Той е другият, който копнее да има втори пилот и се сърдеше когато Хамилтън не се нави. Маса пък си е от време оно втори пилот. Нищо хубаво не очаквам от Ферари с такъв материал. Последният им шампион се казва Кими Райконен и ще изтече много вода преди някой друг да донесе на червените нова титла.

Коментар

Браво на Алонсо! Спечели в шампионски стил тип "Шумахер" - в най-добрите традиции на спорта. Най интересно ми стана, че и се радваше след финала. Колко ли трябва да е загубил човек достойството си за да го направи

Коментар

Не само се радваше, ами изглеждаше и убеден, че спечели...
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Че кой не се радва на подаръци?!
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Беше "много по-бърз"! Не просто "по-бърз", а "много по-бърз"! Жалка и гнусна картинка беше "заслужената" му радост и другарското припкане около демонстративно унижения Маса! И това в средата на сезона, когато нещата са далеч от решаващите точки за спечелване на шампионата! Много грозно! Ами ако другата седмица в Унгария, Галфонсо, нещо го хлопне по голямата кратуна...ама не - той щял да печели титлата!http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2547795

Коментар

Пфуу...те`а наистина ще ме накарат да не гледам....
                                MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                                ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Working...
                                X