fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Който е забравил че днес е състезанието в Канада да си включи телевизора, защото става супер надпревара. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Добро състезание. Явно Ред Бул яко ще натискат за Фетел, толкова яко поразяха Уебър, че... Това започна да ми напомня на един отбор с един друг първи пилот. Същия, който явно е решил да счупи и рекорда за потрошени коли на колеги. Днес увеличи актива с колко? 3?В Макларън явно вече са гласували правилник за вътрешния ред и Бътън повече няма да прави като в Турция - да изненадва Хам отзад. Ама онова там може и инцидентно да е - прихванал е малк от местните нрави Добро състезание за Алонсо, макар че два пъти го хванаха по бели гащи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
За разлика от Алонсо обаче Маса нямаше никакъв късмет трябваше да влиза 4 пъти в бокса. А за пореден път Шумахер ме убеди че е голяма гадина и затова въобще не го уважавам. Първо при двубоя с Кубица излиза с много по-малка скорост от бокса и реши че е по-добре да потроши и двете коли но да не загуби едно место. На това не му се вика борбеност, а пълна глупост.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
VIN написа:Тоя Шумахер дето не мога да го понасям, още повече ми падна в очите-много, ама много нагъл.....номерата му краи няматShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз не мисля че Редбул фаворизират открито Фетел, защото не вкараха Уебър навреме в бокса. Все пак на последното влизане в бокса Уебър трябваше да сложи меките гуми, а те я изкарат 20 обиколки - я не, затова му изтеглиха максимално назад това влизане, иначе трябваше накрая да влиза два пъти в бокса. Така или иначе се видя че Редбул не са фаворити в тоя кръг, макар че ми се искаше да са с еднаква стратегия като Макларън за да се види кой е по-бърз при еднакви условия. Въпреки това състезанието беше великолепно и си беше отначало до край уикенда на Хамилтън, страхотна обиколка в квалификацията, шоу за публиката, добър старт, стабилна битка с Алонсо, чисти изпреварвания , възползване на максимум от всяка ситуация, пълен контрол в хода на състезанието, отлично опазване на гумите и недопускане на някой да се доближи опасно до него. Мисля че вече и най-големите хейтъри го признаха за пилот от най-висока класа. Много добро състезание и за Алонсо, бори се докрай, малко разсеян и с недостатъчно хъс. Фелипе Маса чак ми стана жал за него накрая. А Михаел Шумахер за мое съжаление потвърждава мнението ми отначалото на сезона ,че " всяко нещо е с времето си"FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Скучновато състезание, но не мога да не съм доволен. Ето предвиждането ми, дадено след 2рата тренировка в Петък:GREAT BRITAIN 1. WEBBER M. 2. ALONSO F. 3. ROSBERG N.Познати 2ма пилоти на точни позиции, добър съм, а Май са пуснали запис от тийм радиото на Розберг: "Къде е батко, бе "like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не ми хареса представянето на Алонсо. Всъщност, не ми харесва последните 2 състезания. Един старт не е направил като хората през тази година. Проблемите му днес тръгнаха точно от това. От друга страна Хамилтън за пореден път направи брилянтен старт и явно изтисква болида до край. Този сезон съм го отписал. Не знам какво става във Ферари, но нещо не е наред.Стискам палци на Уебър да стане шампион. Не харесвам пилоти, които насила и съвсем открито се фаворизират. Фетел е точно такъв.
Коментар
-
profusion написа:Стискам палци на Уебър да стане шампион. Не харесвам пилоти, които насила и съвсем открито се фаворизират. Фетел е точно такъв.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Беше "много по-бърз"! Не просто "по-бърз", а "много по-бърз"! Жалка и гнусна картинка беше "заслужената" му радост и другарското припкане около демонстративно унижения Маса! И това в средата на сезона, когато нещата са далеч от решаващите точки за спечелване на шампионата! Много грозно! Ами ако другата седмица в Унгария, Галфонсо, нещо го хлопне по голямата кратуна...ама не - той щял да печели титлата!http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2547795
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар