Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФОРМУЛА 1 - 2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нека се въздържаме от обиди Ако на някой му се псува > formula1.bg Алонсо няма никаква вина, поради простата причина, че беше заклещен от двете страни и нямаше къде да мърда. Следваше си траекторията, докато Бътън не го докосна.Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер? Е, то бива субективизъм, ама тва беше върха

Коментар

profusion написа:
      ... Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер? Е, то бива субективизъм, ама тва беше върха
      Ъъъ не, не това, а ужасно недодялано се опита да затвори Бътън и от там пострада Шумата!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

profusion написа:
        Нека се въздържаме от обиди Ако на някой му се псува > formula1.bg Алонсо няма никаква вина, поради простата причина, че беше заклещен от двете страни и нямаше къде да мърда. Следваше си траекторията, докато Бътън не го докосна.Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер? Е, то бива субективизъм, ама тва беше върха
        Колега никой не е казал че Алонсо умишлено е блъснал Шумахер,ти си човека който твърди че Шумахер е със най-голяма вина за катастрофата.Алонсо да ходи да тренира потегляне че нещо му куца,но той е младо момче ша са научи.

Коментар

cho написа:
          Завъртя се една теория , че Фераритата и може би Кубица са били с по-малко гориво, т.е. изчислено на ръба, поне това е едно от обясненията за спада в темпото им в края.
          Е затова още минала седмица се ядосвах - тръгнат добре, после почват да пестят гориво - кел файда.Турете 20-30 литра повече гориво бе да го е... И газ цялото състезание - то за такива разлики става дума.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Нали уж още миналата година се говореше, че работят със Шел да ги правели по-икономични Фераритата. Май някой се е нагушил с пари и накрая нищо
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Някой знае ли,кой как ще стартира утре?Че пропуснах квалификацията.

Коментар

nai7 написа:
                Някой знае ли,кой как ще стартира утре?Че пропуснах квалификацията.
                Вече видях,ама не съм и очаквал такава стартова решетка. Тез от скудерията мнооооо добри,особено голямата глава.Сега ще има колеги дето ще напишат Розберг пак пред Шумата,голяма работа ще кажа аз.Весели празници на всички.

Коментар

nai7 написа:
                  Сега ще има колеги дето ще напишат Розберг пак пред Шумата,голяма работа ще кажа аз.Весели празници на всички.
                  Той и завърши след него. Даже изобщо не завърши. И изобщо - славно завръщане прави той ПП. Весели празнижи!
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Друг не знам, ама днес Виталий Петров ме израдва много - каква битка за чудо и приказ врътнаха с Хамилтън...А и състезанието беше доста интересно, макар и с предизвестен край.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      Друг не знам, ама днес Виталий Петров ме израдва много - каква битка за чудо и приказ врътнаха с Хамилтън...А и състезанието беше доста интересно, макар и с предизвестен край.
                      Прав си. Евала на Виталий. Макар че ми се щеше да позавали така, да се освежи още повече състезанието :D
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

За съжаление Ферари май и тоя шампионат ще се наложи да го отпишат. Няма всеки път колите на Ред Бул да се развалят я.
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

като не вали е пълна скука
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация Пилето пък като се замисля, добре че е карък, че иначе друго оправдание нема Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :D
                            FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

cho написа:
                              Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация Пилето пък като се замисля, добре че е карък, че иначе друго оправдание нема Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :D
                              Другия път седни ти карай със счупен съединител и внимавай, ако не оправдаеш очакванията.http://www.youtube.com/watch?v=ZB5wvohMfV4 - усили си звука.

Коментар

profusion написа:
                                cho написа:
                                Другия път седни ти карай със счупен съединител и внимавай, ако не оправдаеш очакванията.http://www.youtube.com/watch?v=ZB5wvohMfV4 - усили си звука.
                                Той и здрав да му беше същата работа,само дето главата му е голяма иначе празна. :D :D :D :D как ли му намират каска на тоя.

Коментар

Working...
                                X