Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
-
Оги, наясно съм приятелю, само дето се подразних вчера, щото на Маса залагам надежди.А сега Леонсио ако вземе една победа и ще стане водещия пилот в отбора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Маса никога няма да е голям победител. Генетично му е заложено. Още когато оня немец караше за Ферари - Маса му спечели куп състезания - по един начин като беше първи, и уж в бокса изоставаше, и ставаше втори, и по друг начин - когато е бил втори - да поддържа точно такова темпо, което е с една идея по-бавно от темпото на третия, но което не позволява да бъде изпреварен, като така неговият съотборник успяваше да натрупа значителен аванс още преди първите спирания в бокса. Заради тези му действия - никога не съм харесвал Маса. А той е доказал че е добър пилот, и има потенциал. Но нещо му попречи да се разгърне.
Коментар
-
Маса ме кефи, защото е бразилец, демек мога да си говоря на португалски с него, в една хипотетично-нереална среща. Но той изтърва шанса си да стане СШ. Леосио, както му казваш, е най-добрият пиот в момента - има всичко - талант, опит, познания и хъс. Мисля че тази година той ще е СШ, а ако Ферари решат да инвестират в него... Може да понатрупа доста СШ титлиlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Новини от www.formula1.bg Шумахер: Състезанието беше скучно "След старта нищо не се случи" Пилотът на Мерцедес GP определи надпреварата в Бахрейн, първи кръг от сезон 2010 във Формула 1, като скучна. Седемкратният световен шампион стартира от седма позиция и завърши шести, на 40 секунди зад победителя Фернандо Алонсо от бившия му отбор Ферари, в повторния си дебют във Формула 1 на пистата ,,Сахир"."След старта нищо не се случи, всеки следваше собственото си темпо и се стараеше да не направи грешка. Изпреварванията бяха почти невъзможни, ако пилотът пред теб не сгреши. Люис Хамилтън го направи и бе изпреварен от Нико Розберг, който по-късно загуби позицията си в бокса. Това беше всичко", заяви Шумахер. "Въпреки това беше много забавно отново да се състезавам на най-високо ниво. Имах проблеми с гумите. Мисля, че е нормално това да се случи, защото съм отсъствал в продължение на три години и ми трябва време да свикна с атмосферата в новия отбор", завърши германецът.
Коментар
-
ogi28b написа:Маса никога няма да е голям победител.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:ogi28b написа:Маса никога няма да е голям победител.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
liverpool235 написа:ogi28b написа:Маса никога няма да е голям победител.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sugarboy написа:liverpool235 написа:ogi28b написа:Маса никога няма да е голям победител.kiro_of_the_day написа:liverpool235 написа:ogi28b написа:Маса никога няма да е голям победител.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
за Маса никога няма да забравя, какво беше казал Вилньов - това момче никога не прави две обиколки на пистата по една и съща траектория...не става за СШ туй момче за мен...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:за Маса никога няма да забравя, какво беше казал Вилньов - това момче никога не прави две обиколки на пистата по една и съща траектория...не става за СШ туй момче за мен...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
2008-a направи много добър сезон. Едва ли без качества стигна до там, просто късмета не беше на негова страна. Имаше два ключови момента - отпадането в последните обиколки в Унгария и загубената победа в Сингапур, но не заради Алонсо и Бриаторе (), а заради механиците в бокса. За мен лично Маса беше много по-добър от Райконен общо за 3-те им години във Ферари.Не може да става сравнение между Алонсо и Маса. В различна лиги са. Странно ми беше колко са много наивниците смятащи, че Алонсо ще е втори пилот във Ферари.
Коментар
-
profusion написа:2008-a направи много добър сезон. Едва ли без качества стигна до там, просто късмета не беше на негова страна. Имаше два ключови момента - отпадането в последните обиколки в Унгария и загубената победа в Сингапур, но не заради Алонсо и Бриаторе (), а заради механиците в бокса. За мен лично Маса беше много по-добър от Райконен общо за 3-те им години във Ферари.Не може да става сравнение между Алонсо и Маса. В различна лиги са. Странно ми беше колко са много наивниците смятащи, че Алонсо ще е втори пилот във Ферари.
Коментар
-
Формула 1 в Турция
Колеги ,търсия някой от София който иска да гледа формулата в Истанбул ама няма с кой да отиде! демек такав като мен,офертичката на един туроператор с който всяка година ходя е 206 евро,ако има някой желаещ да пише на tori1213@abv.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар