liverpool235 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Михаел Шумахер се завърна във Формула1
Collapse
X
-
-
Plastex написа:Споко, момчета, нека дочакаме началото на сезона, тогава е старта и на нашите разправии, засега само радост, че нещо дето бе загубило доста от интереса на запалянковците направо е пред взрив!!! Добре ще се вкопчат в яка битка доста "приятели" , доста сметки има за уреждане и между водещи пилоти и между пилоти и отбори, Шуми няма да е забравил как ферари го пренебрегна заради Кими , така, че битката ще е на всички нива, той не е от тия, дето забравят.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
NikMar написа:А бе за мен дедо Шуми се оказа доста алчен, не вярвам да го прави само от спортна стратст.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:NikMar написа:А бе за мен дедо Шуми се оказа доста алчен, не вярвам да го прави само от спортна стратст.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Не мога да си спомня случай на успешно завръщане на върха след няколко години прекъсване. Най-пресен пример е Ланс Армстронг. Миналото лято видяхме, че на Тур дьо Франс беше безпомощен срещу новоизгрялата звезда Контадор - много по-млад, изключително подготвен и издържлив. Ланс нямаше отговор на атаките му...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:stivst написа:Не мога да си спомня случай на успешно завръщане на върха след няколко години прекъсване. Най-пресен пример е Ланс Армстронг. Миналото лято видяхме, че на Тур дьо Франс беше безпомощен срещу новоизгрялата звезда Контадор - много по-млад, изключително подготвен и издържлив. Ланс нямаше отговор на атаките му...
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:... нещо като с Браун в началото на сезон 09 беше ама няколко години подред дано видим равни коли този сезон , защото тогава се получава жестоката битка !!!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Jivko Georgiev написа:... нещо като с Браун в началото на сезон 09 беше ама няколко години подред дано видим равни коли този сезон , защото тогава се получава жестоката битка !!!
Коментар
-
Да се върне, добре е дошъл. Никога не съм го харесвал, а сега още по-малко. Защо не се върна за няколко старта с Ферари? Защото го нямаше РБ? Сега отново ще е в играта, това е ясно - все пак Браун го направи 7 пъти шампион, а този сезон и онова магаре Бътън, така че шансовете му не са никак малки. Поне според мен.Аз пък ще си викам за Алонсо.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
То па стане и баси въпроса с туй връщане на Шумахер Каквото и да се предполага и предрича е в света на фантазията,всичко ще стане ясно след първия старт или може би след втория или третия,нищо не е ясно.Какво толкова странно има че немски пилот ще кара в немски отбор,единия е титулован кат опилот и другия е титулован като производител,не са никой.Както виждате и Макларън направиха дрийм тиим - английски отбор с английски пилоти.Според мене това е фаворита за титлата - като отбор и като пилоти.Колкото по-силни пилоти ,толкова по-голяма конкуренция и естествено резултати.За настоящите пилоти на Ферари ,ами лично аз не харесвам нито единия (Маса) и още по-малко другия (Алонсо), за сетен път правят отбор мечта-ужас ,все пак си е лично мое мнениеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
аз лично много харесвам ферари и не случайно караме в шампионата в БГ Фиат Пунто, а не хонда например,но лично към Шуми също имам симпатий, защото нема такъв пилот на всички времена. А дали е грешка или не....ще видим всички ....нито сме врачки нито можем да знаем, но нека се завърне и си мисля ,че не може да забравиш да караш колело....ма знам ли?
Коментар
-
Нещо немога да разбера доста от писалите ...Аз съм фен на Ферари и Шуми и според доста от писалите тук,сега трябва да го мразя Бил "алчен","старец" и т.н.....но е най-добрия в историята на Ф1,нали?Само слуха,че се завръща напълни трибуните...MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
plamenHART написа:Нещо немога да разбера доста от писалите ...Аз съм фен на Ферари и Шуми и според доста от писалите тук,сега трябва да го мразя Бил "алчен","старец" и т.н.....но е най-добрия в историята на Ф1,нали?Само слуха,че се завръща напълни трибуните...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар