Б@х го да го еб@...[quote:ab1853e5f2]Седемкратният световен шампион във Формула1 - германецът Михаел Шумахер се завръща в най-комерсиалната автомобилна надпревара. През следващия сезон той ще кара за тима на Мерцедес GP, който е ръководен от бившия му шеф в Бенетон и Скудерия Ферари - Рос Браун. Именно Браун е с основната заслуга легендарният пилот да се завърна ,,у дома си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Михаел Шумахер се завърна във Формула1
Collapse
X
-
Ще се гледа формулата през 2010 ! Без Шуми за мен нямаше формула. Единият ми любимец Алонсо вероятно ще е във Ферари, другият-Шумахер в Мерцедес. В хода на сътезанията ще реша за кой ще стискам палци. Ако Шумахер не е в отчайваща форма след дългото прекъсване, със сигурност пак ще е моя фаворит. Отборно със сигурност ще съм за Ферари :D .Шуми: "Върнах се, за да спечеля титлата" Пожелавам му го !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Ще се гледа формулата през 2010 ! Без Шуми за мен нямаше формула. Единият ми любимец Алонсо вероятно ще е във Ферари, другият-Шумахер в Мерцедес. В хода на сътезанията ще реша за кой ще стискам палци. Ако Шумахер не е в отчайваща форма след дългото прекъсване, със сигурност пак ще е моя фаворит. Отборно със сигурност ще съм за Ферари :D .Шуми: "Върнах се, за да спечеля титлата" Пожелавам му го !MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Михаел Шумахер е велик пилот, който донесе много радост на всички фенове на Скудерия. Възнищавам му се много и му желая много успехи. Но за мен винаги на първо място е бил любимия ми отбор Ферари. Много искам Алонсо догодина да върне радоста в очите на всички, които обичат Ферари.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Според мен това е грешка. Ще види че не е на същото ниво като преди и след година-две пак ще се оттегли.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Срам , резил и още нещо.... оттегли се с чест и почести сега се връща .... какви са тези глупости не , че някога съм хранил някъкви добри чувства или възторг към него , но все пак !Viva Alonso Viva EspañaФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Споко, момчета, нека дочакаме началото на сезона, тогава е старта и на нашите разправии, засега само радост, че нещо дето бе загубило доста от интереса на запалянковците направо е пред взрив!!! Добре ще се вкопчат в яка битка доста "приятели" , доста сметки има за уреждане и между водещи пилоти и между пилоти и отбори, Шуми няма да е забравил как ферари го пренебрегна заради Кими , така, че битката ще е на всички нива, той не е от тия, дето забравят.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар