Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново F-1...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

слабо, слабо
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Важното е че сме в точките постоянно с тия нови правила и точкуване не е нужно да си победител колко тъпо беше преди години Райконен с една победа беше на една идея да вземе титлата от Шумахер които имаше 6 ако се не лъжа. Нещо което при старата система с точките беше невъзможно. И от какъв зор Фисикела след като смени двигател си тръгна първи еми то по тая логика на всеки които не му върви първото състезнаие ще си пръсва мотора и на второто ще е цар за мен тва е тъпотия

Коментар

stenli написа:
        И от какъв зор Фисикела след като смени двигател си тръгна първи еми то по тая логика на всеки които не му върви първото състезнаие ще си пръсва мотора и на второто ще е цар за мен тва е тъпотия
        Май имаше проблеми с хидравликата, а не с двигателяИначе би трябвало да е наказан
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

stenli написа:
          Важното е че сме в точките постоянно с тия нови правила и точкуване не е нужно да си победител колко тъпо беше преди години Райконен с една победа беше на една идея да вземе титлата от Шумахер които имаше 6 ако се не лъжа. Нещо което при старата система с точките беше невъзможно. И от какъв зор Фисикела след като смени двигател си тръгна първи еми то по тая логика на всеки които не му върви първото състезнаие ще си пръсва мотора и на второто ще е цар за мен тва е тъпотия
          Фисикела имаше проблем със скоростната кутия... до колкото си спомням не можеше да включи на 4-та скорост и нагоре... Той не е сменял двигателя...В миналото състезание май само Вилньов си развали двигателя...
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

На предния му двигател не е можело дроселовата клапа да се отвори на повече от 90 %. А верно че вилньов смени мотор и не го наказаха . Както са тръгнали нещата май след 4-5 години Ферари ще бягат с Файър мотор 999 куб. и с един мотор ще трябва да изкарват сезона както и всички останали отбори и състезанието ще продължава целия ден да има повече приходи за Бърни Екълстън

Коментар

Днешното състезание съкс! ... Fack(т), рендетата правят добър сезон! ... ай сиктир ве, драги зрители! ... уиш им лак... (на Макларън бее..! :D) ... поне ми свири` френския химн.., така че пак ми е кеф.., като на един изявен франкофон!
              FIAT PUNTO 6 SPEED
              FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

stenli написа:
                Както са тръгнали нещата май след 4-5 години Ферари ще бягат с Файър мотор 999 куб. и с един мотор ще трябва да изкарват сезона както и всички останали отбори и състезанието ще продължава целия ден да има повече приходи за Бърни Екълстън
                като дойде това време може да им заема и мойто огънче 1.1 ако имат проблеми като тоя уикенд :D
                Punto 1.1 SX 95г

Коментар

stenli написа:
                  На предния му двигател не е можело дроселовата клапа да се отвори на повече от 90 %. А верно че вилньов смени мотор и не го наказаха . Както са тръгнали нещата май след 4-5 години Ферари ще бягат с Файър мотор 999 куб. и с един мотор ще трябва да изкарват сезона както и всички останали отбори и състезанието ще продължава целия ден да има повече приходи за Бърни Екълстън
                  След две години, както са я подкарали, кубатурата сигурно ще падне на 1000см3 и тогава, сигурно ще минат всички на FIRE , по-надежден боец досега никой не е направил!!!

Коментар

Нашите хора пак се изложиха на квалификациите. Тоя младок Маса май не ще го бъде тоя сезон а и таква издънка в бокса да забравят вентилатора за охлаждане на спирачките

Коментар

stenli написа:
                      Нашите хора пак се изложиха на квалификациите. Тоя младок Маса май не ще го бъде тоя сезон а и таква издънка в бокса да забравят вентилатора за охлаждане на спирачките
                      Те дето се изложиха на квалификациите, както и да е, ама се осраха и на състезанието!Не знам вече има ли изобщо стратегия....?!

Коментар

Станах в 6:30 тази сутрин за да гледам как ще се представи любимият отбор(ферари) и резултатът беше плачевен ,съжелих ,че съм гледал състезанието,на този етап изглежда, че няма да има никаква интрига този сезон и Алонсо и Рено отново ще са над всички,надявам се да греша.

Коментар

Абе Шуми тамън тръгна да прави бързи обиколки и да се "връща" в битката... и се разби... Нещо май никакво сцепление нямаха - преди това подряза няколко завоя
                          Punto 1.1 SX 95г

Коментар

Имам чуството че на пистата има само един автомобил и само един пилот, че то ако не бяха тия сейфти кари Алонсо щеше да затвори с обиколка втория. А нашите в ферари не разбраха ли че от латиноамериканци пилот не става с едно огромно изключение. До там стигнахме да ни изпреварват наследниците на Минарди - СРАМ !!!. Много жалко и за Бътън - подобри рекорда на Хакинен по отпадане близо до финала който поне не видия флага.

Коментар

Working...
                            X