Колеги, часове ни делят от дългоочаквания старт на Ф-1!Кой как се е подготвил, кой как се е приспособил на новите изисквания, какво е изстискала Ферари от 2.4 литровия мотор?!Май новата заплаха се усеща от Япония?!Пьрвия старт ще даде отговора, ама не издьржам вече....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново F-1...
Collapse
X
-
Днес имаше първите новини! Брат - поляк първи на свободните тренировки!!! Е те не са били критерий никога, но все пак...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Mazgarev написа:аз днес не можах много да разбреа новите правила... някой ще ми ги обясни ли?
Коментар
-
stenli написа:Почва се колеги - май пак ще ги мачкаме
Коментар
-
sev написа:Mazgarev написа:аз днес не можах много да разбреа новите правила... някой ще ми ги обясни ли?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Ееее, с голяма кошница май трьгнахме, ама все-пак не е празна!Това обаче което стана ясно от тренировките и сьстезанието е, че Ферари е отново конкурентен болид и другото, по-интересното е, че при тези изравнени сили се очертава изключително интригуващ сезон!А, малкия Розберг, как ви се струва?
Коментар
-
Mazgarev написа:каквото и да си говорим Райконен бе най-добрия... от 22-ро място да пристигне 3-ти с най-тежката кола (с най-много бензин) не го може всеки...!Punto 1.1 SX 95г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар