Колеги, часове ни делят от дългоочаквания старт на Ф-1!Кой как се е подготвил, кой как се е приспособил на новите изисквания, какво е изстискала Ферари от 2.4 литровия мотор?!Май новата заплаха се усеща от Япония?!Пьрвия старт ще даде отговора, ама не издьржам вече....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново F-1...
Collapse
X
-
Днес имаше първите новини! Брат - поляк първи на свободните тренировки!!!Е те не са били критерий никога, но все пак...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Mazgarev написа:аз днес не можах много да разбреа новите правила... някой ще ми ги обясни ли?
Коментар
-
stenli написа:Почва се колеги - май пак ще ги мачкаме
Коментар
-
sev написа:Mazgarev написа:аз днес не можах много да разбреа новите правила... някой ще ми ги обясни ли?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Ееее, с голяма кошница май трьгнахме, ама все-пак не е празна!Това обаче което стана ясно от тренировките и сьстезанието е, че Ферари е отново конкурентен болид и другото, по-интересното е, че при тези изравнени сили се очертава изключително интригуващ сезон!А, малкия Розберг, как ви се струва?
Коментар
-
Mazgarev написа:каквото и да си говорим Райконен бе най-добрия... от 22-ро място да пристигне 3-ти с най-тежката кола (с най-много бензин) не го може всеки...!Иначе Нико Розберг кара страхотно и сигурно щеше да е още по впечатляващ ако ги нямаше проблемите в началото. Алонсо и Кими да му мислят как ще се борят с него след година/две :D
Punto 1.1 SX 95г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар