Колеги, на 24-25.10.2009 ще се проведе последният кръг от националния шампионат на затворен маршрут.Надявам се да има повече колеги от форума които да посетят състезанието.Аз лично ще присъствам и двата дена.Ще се постарая да Ви постна доста снимки от надпреварата.След състезанието в неделя ще има организирана форумска среща в Бургас.Ако има колеги които не са от Бургас и са дошли за надпреварата да се чувстват поканени на срещата.Тя ще се състои от 16:00 часа в "Уест" до тенис кортовете на ЦУРК-а.Призовавам всички които ще посетят състезанието да бъдат изключително внимателни с мерките за сигурност!Изпълнявайте стриктно разпорежданията на полицията и стюардите по трасето!Всичко се прави за наша безопасност.С тази връзка искам да Ви напомня за нещастният инцидент който взе жертва на "Писта Варна".Публикувам карта на трасето и рекламни материали на "Писта Бургас"Обърнете внимание на схемата за да разберете къде са предвидените места за зрители.Пожелавам на всички присъстващи много положителни емоции,за останалите ще има снимки и клипове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Писта Бургас" 2009
Collapse
X
-
Малко снимки от провелите се днес тренировки.ПП. И един клип -http://www.youtube.com/watch?v=7lbmTvme5ks
-
Red Storm написа:Краси,ти ли си правил снимките?За една бройка не си ме снимал и мен.Аз съм до Паунов,облегнал се небрежно на Евото.Два дена бях на пистата,но не познавам никой от Бургас.
Коментар
-
gamma написа:Двигателя е от Рено Kлио 1.8 16V.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар