Нека помогнем на състезателя по мотоциклетизъм Ангел Здравейте на всички!Писа ми сестрата на 31 годишния Ангел от Варна.Прилагам нейното писмо,eто го самото писмо:Здравейте,казвам се Теодора, сестра съм на Ангел и майка на 4 годишно момченце. Обръщамe се към всички Вас със сърдечен призив от името на брат ми и от името на всички, които го обичаме - да му помогнем, защото той е прекрасен млад човек, бивш спортист и състезател по мотоциклетизъм.Aнгел е на 31 години. Притежава борбен дух и огромно желание за живот, и това, което го крепи, е безкрайната любов на близките и приятелите му, и надеждата, че един ден отново ще бъде до сина си. Преди инцидента, Аньо живееше и работеше в гр. Варна. Беше със семейството си, заобиколен от приятели. С много усилия и страст към мотоциклетите той успя да се пребори и стигне до шампионатите с пистов мотоциклет, където постига отлични резултати.На 18 Август 2005 г. на път към рекламна агенция, където трябва да се снима за нов календар с мотоциклета си, кола засича пътя му. В следствие на инцидента, той получава тежка черепно-мозъчна травма, счупване на четирите крайника и изпада в дълбока кома. Откарават го в болница, където полагат животоспасяващи грижи за него. След седмица лекарите от варненската болница ни съветват възможно най-скоро да бъде откаран в МБАЛСМ ,,Н. И. Пирогов