На Ферари липсват: тактика;опит на пилотите в състезателна дистанция;опит на пилотите да си подготвят колите за състезанието; технически отборът е нестабилен...със сигурност има и много други фактори. Това са мои наблюдения.
Действително, тактиката на Ферари е плачевна в последните години. Хората в бокса, които трябва да следят състезанието и да правят стратегия се представят много зле. Много липсва и геният на Ross Brоwn.Опит на пилотите в състезателна дистанция - и двамата далеч вече не са новобранци. Кими караше страхотно за Макларън, беше много близо до титлата през 2005 и го спря единствено плачевното ниво на Макларън тогава. Миналата година също кара много добре. Това с липсата на опит изобщо не е вярно, според мен. Кой е по-опитен - Хамилтън ли? Подготовката на колите за състезание - просто не мога да си обясня неспособността на Кими тази година да си настрои колата. Като знам как винаги Макларънът беше чудесно настроен, както и Ферарито миналата година, си обяснявам това единствено с липсата на мотивация тази година и водката Финландия Технически отборът действително е нестабилен - това е истината.
kiro_of_the_day написа:
Това потвърждава мнението ми, което съм изказвал и друг път тука - най-добрият болид пилотиран за съжаление от магарета!
Е това е вече едно крайно изказване на сляпа запалянковщина. Нищо лично, но факт! Не че и на мен ми е чужда запалянковщината, но все пак е хубаво да се гледат и фактите. Ферари спечелиха титлата единствено поради неадекватното и посредствено каране на Ковалайнен. В редица състезания, особено на дъжд, се видя, че болидът на нашите позволява много по-малко гъвкави настройки от Макларън и не позволява оптимално представяне при променливи атмосферни условия.
She was only a whisky maker but he loved her still.
На Ферари липсват: тактика;опит на пилотите в състезателна дистанция;опит на пилотите да си подготвят колите за състезанието; технически отборът е нестабилен...със сигурност има и много други фактори. Това са мои наблюдения.
Действително, тактиката на Ферари е плачевна в последните години. Хората в бокса, които трябва да следят състезанието и да правят стратегия се представят много зле. Много липсва и геният на Ross Brawn.Опит на пилотите в състезателна дистанция - и двамата далеч вече не са новобранци. Кими караше страхотно за Макларън, беше много близо до титлата през 2005 и го спря единствено плачевното ниво на Макларън тогава. Миналата година също кара много добре. Това с липсата на опит изобщо не е вярно, според мен. Кой е по-опитен - Хамилтън ли? Подготовката на колите за състезание - просто не мога да си обясня неспособността на Кими тази година да си настрои колата. Като знам как винаги Макларънът беше чудесно настроен, както и Ферарито миналата година, си обяснявам това единствено с липсата на мотивация тази година и водката Финландия Технически отборът действително е нестабилен - това е истината.
kiro_of_the_day написа:
Това потвърждава мнението ми, което съм изказвал и друг път тука - най-добрият болид пилотиран за съжаление от магарета!
Е това е вече едно крайно изказване на сляпа запалянковщина. Нищо лично, но факт! Не че и на мен ми е чужда запалянковщината, но все пак е хубаво да се гледат и фактите. Ферари спечелиха титлата единствено поради неадекватното и посредствено каране на Ковалайнен. В редица състезания, особено на дъжд, се видя, че болидът на нашите позволява много по-малко гъвкави настройки от Макларън и не позволява оптимално представяне при променливи атмосферни условия.
Както винаги обичаш мнението ти да е истина от последна инстанция.Мислиш си, че си обективен - такова нещо не съществува драги. Седнал съм да си пия ракията и не ми се пише повече да споря ...Аре лека вечер...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Това което каза kiro_of_the_day мисля че не трябва да се приема толкова буквално...аз също съм бесен на Масата и бат Райко,но и вината за това което се случи не е само тяхна."ОПИТЕН ПИЛОТ" ... това е много странен термин,който аз разбирам по слединия начин: пилот,който знае какво да направи в даден момент и реакцията му е достатъчно точна, за да извлече максимална изгода. В никакъв случай не мога да нарека примерно Физикела или Баричелката като най-опитните... :D :D :D много е смешно даже. Пилотите на Ферари имат опит,но не достатъчен ,за да побеждават така както ни се иска или поне на мен де . Примерно Райконен винаги е бил абсолютния карък,но за това и той самия има вина...много често е обвиняван че не пази болида си. Сега го обвиняват ,че не е инициативен в отбора на скудерията... Масата пък,за какъв опит говорим: наистина е много бърз и желае победата, но много често се налага да се пази от самия себе си ... като темперамент. Тази година има голям прогрес и дано и другата да продължи така, защото световния шампион е много силен!!! Люис Хамилтън не е толкова опитен ,но се възползва от това ,което другите му дават ,като възможности. Макларън болит, които се оказа по-силен от конкуренцията на писти ,за които не беше - изначале. Противниците правят грешки и не трябва да се обвинява СШ,за това че се възползва от тях. Колко успешно се справя...явно не толкова добре щом си реши титлата в последния момент
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Както винаги обичаш мнението ти да е истина от последна инстанция.Мислиш си, че си обективен - такова нещо не съществува драги. Седнал съм да си пия ракията и не ми се пише повече да споря ...Аре лека вечер...
В тоя ред от мисли как е махмурлука тази сутрин :D Пили сме по едно време.
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар