snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хамилтън - шампион!!!
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
gantcho написа:snake написа:Ален Прост и Деймън Хил бяха и мои любимци, след тях съм имал само двама: Михаел Шумахер и Фернандо Алонсо. Колкото до Райконен, следващия сезон може и да не се състезава във Ф1, клюката е съвсем прясна .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Ей още се стряскате, като чуете за Великия, толкова години пълна хегемония... :D Ганчо ти защо се чудиш, аз бях фен на Шуми, но харесвах като стил и Деймън Хил независимо, че бяха големи врагове. Не знам защо реагираш така, твоя си работа. Не искам и да знам, но като прочетеш някЪде написано Шумахер и започваш Мишока и.т.н. Мислиш ли, че твоята омраза към Шуми трябва постоянно да я показваш в писанията си и какво целиш с това. Шумахер има много фенове, но той не се състезава вече за да им промениш мнението за него и остава в техните сърца такъв какъвто всеки го е запомнил за себе си. Нищо личноShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Да взема пък да уточня, след като безобидния ми пост предизвиква такава полемика и се превръща в загадка на загадките, бих казАл . Когато се състезаваха едновременно и Хил, и Шумахер, като запалянко бях за Хил, но се възхищавах и на Шумахер и той стана следващия ми любимец. По същия начин стоят нещата и с Шумахер и Алонсо. А още по-отдавна бях фен на Ален Прост, което не ми пречеше да се възхищавам и на смъртния му враг Сена. Не влагам кой знае какви емоции, когато гледам Ф1 и запалянковщината ми е съвсем слабо изразена, просто се възхищавам на победителите и силните личности. Всъщност може би единствените пилоти, към които изпитвам(х) неприязън и по никакъв начин не могат да ми станат любимци са Мика Хакинен и Кими Райконен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ivanko_rs написа:Ало,подръжните на брикета.Вии сте големи смешници бе,не виждате по-далеко от носа си и се хващате на ПР-те на Макларън,Рон Денис и английската преса.Нямало било шампион от Англия от незнам си коя година,че ко ма интересува мене и другите фенове това,къде пише че е борба на нациите и трябва през еди колко си години да стават шампиони.Точно такива като вас са му фенове на тоя брикетТакова нагло копеленце няма място в спорт където играят и други по едно и също време...Айде със здраве и няма нужда да ме убеждавате в противното,говоря за подръжниците на брикета и се съобразявайте,все пак пишете във ФИАТ форум а ФЕРАРИ е ФИАТ
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Странна фраза в устата на почитател на Михаел Шумахер - най-обикновен керпенски чобанин! "За кучета и котки може!? За свине майки - не може!?"DEYAN IYI написа:Обективната истина не пречи на това в кой форум пишем и дали сме фенове или мразители на брикета, мрикета и ...ета.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:То "истината" не пречи,но тона трябва да е по-друг.....ivanko_rs написа:Ало,подръжните на брикета.Вии сте големи смешници бе......и се съобразявайте,все пак пишете във ФИАТ форум а ФЕРАРИ е ФИАТ
Коментар
-
Пак силни думи , мразя Шумахер Стига сте мразили бе хора , малко по ведро гледайте на нещата :D Омразата не води до нищо хубаво И какво ви е направил толкова Мишо :D от две години не се състезава а вие си го мразите явно има и такива хора които все нещо трябва да мразятФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз мисля,че изказването на колегата не е много далеч от темата...звездите и големите личности винаги ще бъдат в устата на всички. За добро или лошо, но Хамилтън ужасно много прилича на Михаел Шумахер с безпардонната си самоувереност и огромно желание за победа. Аз също съм безрезервен фен на Шумата и този тип пилоти винаги ще имат крайни фенове и такива ,които докато са живи / пилотите,а и след това / ще дуднат колко били нагли и колко ги мразели...За мен Хамилтън е абсолютно заслужил световната си титла,защото всичко което се случи на пистата и извън нея е част от това да си най-добрия. Демек ако Ферари си бяха свършили работата ,както трябва сега този спор нямаше да съществува. На Ферари липсват: тактика;опит на пилотите в състезателна дистанция;опит на пилотите да си подготвят колите за състезанието; технически отборът е нестабилен...със сигурност има и много други фактори. Това са мои наблюдения.Изпуснатата титла при пилотите не е първа за Ферари...2006 също изпуснаха трофея с някои идиотски решения от бокса. Някои от тях публиката,а и не само тя считат за нарочни... !Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ферари спечелиха титлата при конструкторите и изпуснаха титлата при пилотите...Това потвърждава мнението ми, което съм изказвал и друг път тука - най-добрият болид пилотиран за съжаление от магарета!Каквото и да говорим миналата година Райконен стана шампион благодарение на много щастливо стечение на обстоятелствата, а Маса... - да ме прощава ама има и той много хляб да изяде... И двамата са пилоти среден калибър, а не шампиони.Ще ме прощавате за кощунствените приказки, ама ако Леонсио седне в едно Ферари ... Та дори и Фетел...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар